Najslávnejšie páry s vekovým rozdielom: Čo ich drží spolu?

Láska je vraj slepá. Platí to aj pre partnerov, medzi ktorými panuje veľký vekový rozdiel?

28.09.2017 09:00
Michael Douglas a Catherine Zeta-Jones Foto: ,
Manželia Michael Douglas a Catherine Zeta-Jones - panuje medzi nimi 25-ročný vekový rozdiel.
debata

V stredu ste si mohli prečítať na webe Žena.pravda.sk názor psychológa a odborníka na vzťahy, teraz prinášame prehľad známych párov, u ktorých je vekový rozdiel celkom výrazný.

Sam Taylor a Aaron Johnson – rozdiel 23 rokov

Režisérka prvého filmu Päťdesiat odtieňov sivej sa s mladým hercom zoznámila pri práci na režisérskom debute Nowhere Boy v roku 2009. Predstaviteľ mladého Johna Lennona jej vtedy učaroval, ona mala 42, on 18. Zásnuby ohlásili na premiére filmu a zosobášili sa o tri roky neskôr, pričom obaja prijali priezvisko Taylor-Johnson. Režisérka porodila partnerovi ešte pred svadbou dve dcéry.

Catherine Zeta-Jones a Michael Douglas – rozdiel 25 rokov

V roku 2000 si povedali áno. Stalo sa tak po tom, čo waleská rodáčka celkom počarovala hollywoodskemu hercovi prvej kategórie na filmovom festivale v Deauville. Zoznámil ich Douglasov kolega Danny DeVito. Hoci pár prekonával problémy a ohlásil dočasné odlúčenie, napokon zotrval spolu. Zeta-Jones podporila manžela počas liečby rakoviny hrtana, kým on stál pri nej, keď sa liečila z depresie. Spoločne vychovávajú dve deti.

Olivier Sarkozy a Mary-Kate Olsen – rozdiel 17 rokov

Oslava druhého výročia sobáša čaká tento rok manželskú dvojicu, v ktorej jedna polovička je bývalou detskou hviezdou a úspešnou dizajnérkou, druhá bratom bývalého francúzskeho prezidenta. Partneri sa zoznámili už v roku 2012 a hoci ich spojenie prekvapilo najmä americkú verejnosť, od prvej chvíle boli nerozluční. Pred svadbou síce prežil ich vzťah menšiu krízu, ale partneri ju ustáli a zotrvali spolu. Žijú na striedačku v New Yorku a vo Francúzsku.

Manželia Michael Douglas a Catherine Zeta-Jones...
Kolumbijská speváčka Shakira a jej priateľ...
+2Manželia Adela Banášová a Viktor Vincze...

Shakira a Gerárd Piqué – rozdiel 10 rokov

Azda každý záber tejto dvojice vyvoláva dojem dokonalej rodinnej idylky. Hoci kolumbijská rodáčka bola dlho zadaná a jej expartnerom bol syn bývalého argentínskeho prezidenta, v roku 2010 jej počaroval urastený športovec z tímu FC Barcelona. Neprekážal ani vekový rozdiel a hudobná hviezda porodila Piquému dvoch synov – Milana a Sashu. Partneri žijú bez sobášneho listu.

Adela Banášová a Viktor Vincze – rozdiel 10 rokov

Spoznali sa na jeseň roku 2016 cez spoločného kamaráta Sajfu. Známa slovenská moderátorka a redaktor, ktorého meno vystrelila do sféry verejného záujmu najmä šou Tvoja tvár znie povedome, prekvapili, keď potvrdili svoj vzťah. Azda ešte väčším prekvapením však bola svadba, ktorá sa odohrala presne deväť mesiacov od zoznámenia – v júni tohto roka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #vek #celebrita #pár #slávne páry #rozdiel #ženský magazín MiA

+ Čerstvý vzduch a pohyb vonku zlepšia vašu kondíciu.
Nové projekty v práci vám prinesú vzrušenie a výzvy....

+ Udržiavajte telo v tom najlepšom stave, nech príde čokoľvek.
Nikto nemôže za vaše zlyhania, len vy sami....