Keď na prvom rande zistíte, že muža vášho života ste opäť nestretli

Prvé rande vám o fešákovi sediacom oproti vám mnohé napovie. A druhé môže vaše závery len potvrdiť - z tohto chlapa sa muž vášho života nestane. Ktoré vety ho prezradia?

27.09.2017 15:00
rande, láska Foto:
Tak, ako to dopadne?
debata

Teraz sa mi akosi nedarí

Vychrlil na vás všetky krivky, ktorá sa mu stali za posledné mesiace? A vy ste, celkom oprávnene, nadobudli pocit, že pred vami sedí riadny nešťastník. Čo je ešte o čosi zarážajúcejšie, že všetky neúspechy zvaľuje na osud, o jeho účasti na vlastnom živote ste nepočuli ani slovo.

Vo všetkom som super

Pozor! Aj druhý extrém nehovorí o chlapovi oproti vám nič dobré. Sám seba označuje za majstra sveta… Jeho opisy vlastnej osoby sú priam neuveriteľné. Vy ho vlastne ani veľmi nezaujímate, ide výlučne o prezentáciu jeho super schopností a dokonalého života. No, kto by nechcel mať po boku takého chválenkára?

Na lásku už neverím

Jeden rozchod, druhý rozchod, tretí až desiaty. Vo vzťahoch vždy zlyhal, čo nijako netají. Oznámi vám, že na lásku vlastne už zanevrel, ale predsa chcel skúsiť, či „motyka nevystrelí“. Vy máte byť skutočne jeho „testovacím“ modelom, ktorý ho naučí opäť milovať a veriť?

Urobím pre teba všetko a kedykoľvek

Áno, na prvé počutie to znie dobre, na druhé trocha desivo. Ste dospelá a „opatrovateľa“ nepotrebujete. Ani nekritického zbožňovateľa či ochotného pomocníka… Chcete sebavedomého chlapa. Áno, má byť citlivý aj nápomocný, ale nie od vás závislý. Taký vzťah postráda to podstatné – povestnú iskru.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rande #partner #úspech #sebavedomie

+ Nie je každý deň dobrým dňom, snažte sa ho sami čo najviac vylepšiť.
Pri najlepšom myslení sa nenechajte...

+ Netrávte dni pred obrazovkou, ubližujete tým len sami sebe.
Nezabúdajte na poistenie, na určitých veciach sa...