Žena v znamení váhy váha. Ale je krásna a múdra!

Podobne ako ich vzdušní súrodenci zo zverokruhu, blíženci a vodnár, dôraz je tu kladený na intelekt. Tieto ženy sa rady rozprávajú, rady diskutujú, vzdelávajú sa a hrajú logické hry.

26.09.2017 11:00
debata
Žena v znamení váhy. Foto: SHUTTERSTOCK
váhy, znamenie váhy Žena v znamení váhy.

Zmysel pre krásu

Tieto ženy, narodené v druhej polovici septembra, resp. v prvej polovici októbra, spoznať už podľa toho, že sa pekne obliekajú. Nie je to náhoda a nikto im neradí – zmysel pre krásu a vkus im bol daný do vienka. Pre tieto krásavice nie je jedno, čo si na seba „nahodia“. Ich zmysel pre krásu vyjadrujú aj inak, majú rady umenie a aj ich dom je krásne upravený.

Dobrá manažérka

Okrem toho, že im je vlastné logické uvažovanie a patria k inteligentným ženám, majú aj organizačné schopnosti, preto sa uplatnia všade, kde treba promptne organizovať a reprezentovať. Ak sa v ich funkcii toto skĺbi, určite nesklamú. Bývajú dobrými manažérkami, organizátorkami večierkov, rady zadeľujú prácu a sú vynikajúce osobné asistentky, sekretárky, ale aj herečky.

Musí medzi ľudí!

Žena v znamení váhy nebude sedieť doma na zadku, nestane sa z nej spisovateľka ani gazdinka, práca z domu jej nevonia. Kde by inak predvádzala svoju garderóbu a úžasný vkus? Toto je žena, ktorá sa denne potrebuje stretávať s ľuďmi, spoznávať nových. Je rada chválená za svoj make-up, nové originálne šaty a v neposlednom rade, debaty s ňou bývajú naozaj výnimočné. Ocenia aj muži!

Niet krajšej…

Ak to však preženie a je si dobre vedomá svojich predností, ľahko ju okolie označí za „narcisa“. Môže to začať hraničiť s presvedčením, že niet krajšej ženy od nej! Aby sme jej však nekrivdili, častokrát je to pravda, pretože ide skutočne o nezvyčajnú kombináciu – pekná tvár, bystrý um. Podľa tohto opisu by sa mohlo zdať, že ide o nadpirodzenú bytosť, ktorá už „nič nerieši“.

Váha a váha

Ale ona má tiež svoje chyby. Ako už prezrádza jej znamenie, častokrát cíti absolútne zúfalstvo, a to dokonca aj v prípade, že ide o maličkosti. Je váhavá, pred skriňou je schopná stáť večnosť a vyberať, ktorú sukňu dnes „vyvenčí“, podobne však môže váhať aj pri mužoch. Prenasleduje ju pocit, že má stále na výber a chýba jej intuícia, ktorá by jej „našepkala“. Váha a váha…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #vkus #znamenie Váhy #logika #inteligencia #intelekt

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...