Fergie: Láska je bolesť!

13 rokov lásky, 8 rokov manželstva, teraz prekvapivý koniec vzťahu Fergie s Joshom Duhamelom. Speváčka prehovorila o svojich pocitoch.

25.09.2017 13:00
Fergie Foto: ,
Speváčka Fergie.
debata

Trinásťročné šťastie

Ich vzťah vyzeral ako z romantického filmu. Ako sen. Trval trinásť rokov, z toho osem rokov boli manželmi. Ich šťastie spečatil syn Axl. Avšak pred pár dňami pár oznámil rozchod – o dôvodoch sa nezmieňovali. V rozhovore pred oficiálnym oznámením nahliadla Fergie do vzťahu. V show „The Breakfast Club“ na Power 105.1 FM vysvetlila zmysel niektorých pesničiek svojho nového albumu „Double Dutchess“. Potom sa jej hlas zadrhol a ostala premýšľať.

Niekedy sa vo vzťahu trápime…

„V jednej piesni ide o to, že sa sami mučíme vo vzťahu. Je to boj. Nevieme byť v ňom, ale nevieme sa ani dostať von. Cítime sa ako v pasci a netušíme, ako pokračovať.“ Moderátor chcel vedieť, o akom vzťahu rozpráva. Fergie mlčala. Ďalšia spolupracovníčka v rádiu naznačila: „Znie to, akoby išlo o vzťah, ktorý ešte nemáte za sebou.“ Ale Fergie to poprela. V piesni vraj spracúva rôzne skúsenosti z rôznych vzťahov. Najdojímavejšia a najťažšia pieseň sa volá „Love is Pain“, v preklade „láska je bolesť“.

Hrám veselú zabávačku

Fergie pripúšťa, že iba hrá veselú a dobre naladenú zabávačku. Často je to úplne inak. „Milujem intenzívne, som veľmi lojálna a citlivá,“ vraví. Odzrkadľuje sa to aj v jej novej piesni na novom albume, v ktorej spracúva svoje pocity.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #bolesť #rozchod #manželstvo #Fergie #šťastie

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...