Čo muži chcú, aby ženy o sexe vedeli

Ak sa po sexe nechcú túliť s vami v posteli, ešte to neznamená, že vás nemilujú.

20.09.2017 13:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Aj muži potrebujú počuť komplimenty.
debata (1)

Aj muži potrebujú odozvu či kompliment

Mnoho žien si myslí, že muži sú počas sexu tak zaplavení testosterónom, že myslia výlučne na to, čo sa deje v posteli. Žiadna neistota neprichádza do úvahy. Ale nie je to pravda. Podobne ako ženy, ktoré očakávajú obdivný pohľad či výkrik nadšenia, keď zo seba zhodia šaty, komplimenty pred, počas aj po sexu chcú aj muži. Iste, sú medzi nimi aj takí, ktorí o svojich výkonoch či vzhľade nepochybujú, ale tých je málo.

Majú strach z „blízkosti“, nerobí im dobre

Všetci ľudia sa po sexe nesprávajú rovnako. Zatiaľ, čo vy sa túžite k nemu pritúliť a len tak si vychutnávať spoločnú blízkosť, on zamieri do kuchyne, uvarí si kávu a sadne si za stôl. Nie, oni vám nechcú nutne povedať, že majú vašej prítomnosti dosť. Mohli sa len zľaknúť náhlej blízkosti, silných citov, ktoré ich z čista-jasna po noci plnej sexu zaplavili. Potrebovali ich ventilovať, utriediť si prežitej noci pocity a možno rozmýšľať, čo sa vlastne stalo. Veď sa práve do niekoho zamilovali…

Nechcú súperiť

Je to detinská predstava, že muži sa chvália svojimi „posteľnými“ dobrodružstavi. Možno niektorí to robili počas strednej ši vysokej školy. Ale teraz? Túžia po tom, aby ste počas sexu mali v hlave iba ich. Nič viac a nič menej. A nikoho iného, samozrejme, Overiť si to, samozrejme nemôžu, ale táto túžba je silná. V posteli so ženou sú sami za seba, je pre nich veľmi zraňujpúce, ak z vašich úst odznie netaktná poznámka práve v takýchto chvíľach – najmä smerom k ich sexuálnym zručnostiam. Nie, neznamená to, že ak sex nefunguje, máte mlčať. Ale slová treba vyberať opatrne, je na mieste tréning a experimenty, ktoré napokon pôsobia, že muž súperiť v posteli s nikým nebude.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #túžby #blízkosť

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...