Miesta, ktoré majú moc posilniť vzťah a lásku!

Možno ste si aj vy všimli, že s partnerom je vám na dovolenke akosi lepšie. Že existujú miesta, ktoré vzťahom prajú a akoby na nich kvitla láska. Za mnohými však netreba nikam cestovať, stačí si ich všimnúť.

08.09.2017 11:00
láska, vzťah, rande, les Foto:
V prírode rastú nielen hríby, ale aj láskyplné chvíle.
debata

Spoločný stôl

V kuchyni, v obývačke, v reštaurácii, hocikde. Čo máte na dovolenke, môžete mať pokojne aj na balkóne. Stačí iba nechať mobil ďaleko od vás, najlepšie v letovom režime. Zapnúť seba na vzájomný príjem. Porozprávať sa, chytiť za ruky. Absolútne v tom nemusí byť nič erotické. Práve naopak. Iba to, že budete sami spolu pri stole. Jesť, popíjať čaj, alebo sa hrať karty, rozprávať sa. Budete sami so sebou a to navodí pocit, akoby ste práve pohnojili lásku. Niekedy napríklad stačí len spoločne raňajkovať a vzťahy budú lepšie.

Divočina

Či chceme alebo nie, príroda, potoky, lesy a čisté lúky na nás stále pôsobia blahodarným dojmom. Sú štúdie, ktoré poukazujú, že pobyt v prírode je vlastne niečo ako meditácia. Vyhnite sa hlavným turistickým trasám , kde je potrebné sa pretláčať a vyrazte s partnerom do lona prírody. S piknikom, vakom a iba vy dvaja. To je miesto, kde rastú nielen hríby, ale aj láskyplné chvíle.

Cesta

Možno poznáte tie známe frázy, že cesta je cieľ, ale pre posilnenie vzťahu to pôsobí skutočne zázračne. Cesta je však dvojsečnou zbraňou. Je možné sa na nej do krvi pohádať, ale rovnako aj vytvoriť nepreniknuteľnú súhru. Dôležité sú dve veci. Pochopenie a tolerancia. Nie každý vie držať tempo, ak ho tlačí topánka. Občas je potrebné na ceste zmeniť smer, prispôsobiť sa okolnostiam, nebyť upätý len egoisticky na cieľ, byť si navzájom podpornou konštrukciou. Ak to dokážete, váš vzťah bude po každej novej ceste silnejší. A nebude záležať, či pôjdete autom, vlakom, pešo, stihnete prísť do cieľa včas, alebo budete meškať.

Kaviareň

Tvrdia to poradcovia na vzťahy aj psychológovia. Raz za čas je potrebné spraviť si dovolenku aj vo všedný deň. Vy ako dvojica bez detí, kamarátov, rodičov, známych. Iba vy a on, spolu, tvárou v tvár a nechať sa rozmaznávať servisom naokolo. A prečo je to tak dôležité? Pretože ide o symbol pohody a príjemných pocitov. A ak ste v dobrej nálade s tým, koho milujete, puto sa tak iba prehlbuje.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #láska #príroda #kaviareň #spoločné raňajky

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...