Zabijaci vzťahu, ktorých sa oplatí ustrážiť

Konflikty, nedôvera, obmedzovanie - čo všetko nám postupne zničí vzťah?

10.09.2017 11:00
hádka, kancelária Foto:
Stále medzi vami vládne nepohoda?
debata

Bez rešpektu

Partnera stále „zhadzujete“ a to nielen v súkromí ale aj na verejnosti? Nepýtate sa ho na názor, nie ste zvedavá na jeho pocity, aj tak sa vždy zariadite podľa seba.

Obmedzovanie

A je celkom jedno, v ktorej oblasti. Či už sa vám nepáčia jeho kamaráti, jeho záľuba či kariéra – snažíte sa ho obmedziť v oblasti, ktorá je preňho dôležitá.

Žiadna pohoda

Človek žije vo vzťahu aj preto, že sa túži usadiť. Hľadá pokoj, miesto, kde si oddýchne, kde sa ktosi teší z jeho príchodu, kde nájde podporu. Ak ho namiesto toho čakajú večné konflikty, hádky a výčitky, pohoda „nehrozí“.

Strata dôvery

Sklamala ste ho a to ho veľmi bolí. Opätovná dôvera sa rodí ťažko a pomaly. Preniesť sa cez zradu blízkej osoby nedokáže každý a práve takáto udalosť dokáže vzťah pochovať.

Veľký tlak

Na isté témy niektorí ľudia reagujú po svojom. Zásnuby, svadba či rodina sú presne tie oblasti, v ktorých sa neoplatí „tlačiť na pílu“. Ak sa o to permanentne pokúšate, dokážete tým partnera odplašiť.

Rodinné konflikty

Zaťahovanie partnera do dlhotrvajúcich konfliktov, ktoré sa ho ani netýkajú, je zbytočné. Najmä, ak ide o vašu sesternicu z tretieho kolena, ktorú videl raz v živote. Nechajte niektoré veci „plynúť“ mimo vašej dvojice, najmä vtedy, ak s vaším vzťahom vôbec nesúvisia.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hádka #konflikt #obmedzovanie

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....