Ako k sebe pritiahnuť ľudí?

Máte pocit, že ľudia sa vám skôr vyhýbajú? Tu sú tipy, ako si ich získať.

11.09.2017 13:00
priatelia, kamaráti Foto:
Ste medzi ľuďmi obľúbená?
debata

Šťastie je nákazlivé

Nič ľudí nepriťahuje viac ako šťastný človek. Celkom obyčajne šťastný a spokojný so svojím životom. Bez večne zachmúrenej tváre, bez výčitiek, bez ohovárania… Iste, každý má zlé dni a netreba o nich mlčať. Ale tých skvelých musí byť rozhodne viac.

Nie ste na svete len vy!

Dar počúvať či emapticky sa vcítiť do pocitov iných – aj to je čosi extrémne žiadané. Ak máte takýchto priateľov, ste šťastná žena. Podobne sa skúste správať aj vy. Na svete nehľadajte len vás a vaše potreby. Ukážte ľuďom, že ich viete a chcete vypočuť, potlačte vlastné ego a okolie vás bude vnímať celkom inak.

Spoznajte ľudí

Nie s každým si „padnete“ do oka na prvý či druhý pokus. Mnoho ľudí potrebuje čas, aby sa prejavilo, najmä v spoločnosti cudzích. Ak ich však „odpíšete“ hneď na začiatku, priateľov vo vašom okruhu pribúdať nebude.

Ste to stále vy?

Občas máme tendenciu robiť sa „lepšími“ než v skutočnosti sme. Skrývame sa za falošné úsmevy, ironické poznámky – ukazujeme tvár, ktorá nám tak celkom nepatrí. Keď však príde na „lámanie“ chleba, zrazu sme samé sebou a občas nastane problém. Na čo tá pretvárka? Celý život sa predsa pretvarovať nemôžete, je to veľmi náročné.

Doprajte ľuďom priestor

Nesprávajte sa „uzurpátorsky“ ku kamarátom. Buďte veľkorysá, nežiarlite, nikoho neobmedzujte. A ľudia sa k vám budú vracať. Snaha ovládať okrem svojho života aj životy iných sa nevypláca. Každý človek miluje svoju slobodu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #spokojnosť #priatelia #optimizmus

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...