Zlepšenie intimity vo vzťahu rýchlo a jednoducho!

Vzťah dvoch ľudí musí pracovať na intímnej zložke, inak sa z neho vytratí tá radosť z túlenia, objímania a pocitu šťastia, že ste spolu.

02.09.2017 17:00
sex, vzťah, intimity, šťastie Foto:
Dotyk je pre trvalosť a harmóniu vo vzťahu nesmierne dôležitý.
debata

Zabezpečte si porciu úsmevu

Bez úsmevu sa len veľmi ťažko budete k sebe túliť, milovať sa a radovať z prítomnosti jeden druhého. Radosť je totiž to, čo dvoch ľudí spája. Preto je veľmi dobré, každý deň nájsť istú zámienku ako potešiť svojho partnera a primäť sa k úsmevu. A môže to byť ako slovami, tak aj skutkami.

Dotýkajte sa

Samotný dotyk je pre trvalosť a harmóniu vo vzťahu nesmierne dôležitý. Dôležitejší ako čokoľvek iné. Doktorka Kory Floyd ho dokonca označila za to najlepšie, čo dvaja ľudia môžu pre seba urobiť. Pri vzájomnom dotyku sa automaticky vytvára u partnerov oxytocín. Nazývaný aj väzbový hormón. Sám o sebe, bez slov a snaženia vytvára v ľuďoch pocit intimity a spriaznenosti duší. Partneri, ktorí sa nedotýkajú a neobjímajú sa odcudzujú.

Obdiv

Každému dobre padne, ak ho niekto ocení, ľudovo povedané, doleje mu sebavedomia. A ak je to od niekoho, s kým chcete stráviť celý život, je to veľmi príjemný pocit. Prejavenie vzájomného obdivu jedného k druhému je veľmi cenným nástrojom na prehlbovanie intímneho spolunažívania. Ak budete cítiť, že ste pre druhého hodnotný, pôjde vám to spolu v živote aj v posteli.

Majte svoje tajomstvá

Veci, ktoré viete len vy dvaja. Pred ostatným svetom ostanú skryté. Vybudujte si kolekciu vašich tajných spomienok. Milostných zážitkov na netradičných miestach, ktoré sú vašim tajomstvo. Čo máte radi v posteli, kde ste strávili pekné chvíle, miesta, kde ste zažili romantickú večeru a podobne. Potom občas túto skrinku spomienok otvorte a spoločne si ňou „listujte“. Uvidíte, ako k sebe budete mať zrazu blízko.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #obdiv #radosť #dotyky #tajomstvá #túlenie

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...