Prečo sa vaša láska neskončila len ako krátka aférka?

Možno prechádzate krízou, kedy sa pýtate, či váš vzťah má zmysel.

30.08.2017 11:00
sex, láska, rande Foto:
O lásku sa oplatí bojovať.
debata (1)

Búrka práve zasiahla vašu lásku a obaja sa trápite množstvom otázok, hľadáte odpovede. Jednou z nich by v ťažkých obdobiach, kedy možno zvažujete aj koniec vzťahu, mala byť táto: „Prečo sa naša láska neskončila ako aféra?“

Keď medzi vami preskočila prvá iskra a lomcovala s oboma zamilovanosť, svet okolo vás bol krásny a farebný. Tak to býva… Ale kedy nastane zlom, že z iskrenia, štebotania a vášnivého sexu sa predsa len stane niečo vážnejšie?

Práve tieto spomienky vám môžu pomôcť pri hľadaní odpovede, prečo ste s vaším partnerom. Zalovte v pamäti, čo vás na ňom tak očarilo, že z aférky sa stala vážna známosť. Živo si predstavte momenty, ktoré pred rokmi rozhodli. Určite sa všetky vlastnosti, ktoré ste na partnerovi vtedy obdivovali, nerozplynuli. Aj vďaka nim ste predsa vhupli do vzťahu s mužom, ktorý teraz žije po vašom boku.

Nielen vlastnosti, ale aj zážitky, ktoré vás sprevádzali, sú pevným zväzkom vás dvoch. A váš vzťah od aférky odlišujú. Kde ste spolu boli, ktoré miesta vás očarili, ktoré zážitky nosíte v hlboko v srdci? Naozaj nestoja za to, aby ste sa pokúsili vzťah zachrániť a búrku prekonať?

Iste, človek má žiť prítomnosťou. Ale na minulosť, najmä krásne okamihy, sa môžete spoľahnúť. Práve tie vám môžu pomôcť v prítomnosti, ak riešite krízu, kam ďalej. Nie, ešte nie ej čas všetko hodiť za hlavu, ešte ste nevyčerpali všetky možnosti. Opäť sa pozrite na partnera očami, ktorými ste ho videli na začiatku vzťahu. Prežite momenty, cesty či radosti, ktoré ste prežívali spolu. Vyplavia sa nielen krásne spomienky, ale aj city, na ktoré ste v krízovom období možno zabudli. Nie, vaša láska nie je krátkou aférkou a oplatí sa o ňu bojovať!

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #hádka

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...