Nenápadné veci, ktoré ruinujú milostný život!

Niečo vo vašej spálni škrípe a posteľ to práve nie je. Kazisveti lásky a milostnej aktivitu sú nenápadní na prvý pohľad ako kamienok v topánke, ktorý nevidieť, ale na turistike vám poriadne zničia život. Na čo si treba dať v spálni pozor?

26.08.2017 14:00
sex, vzťah, intimity, problém Foto:
Bez dovolenky je človek dlhodobo v strese, čo sa odrazí na kvalite milostného života.
debata

Televízor

Je to skutočne to najhoršie, čo môžete pre seba spraviť. Televízor v spálni sa mylne chápal ako znak luxusu, no má množstvo negatívnych účinkov. Jedným z nich je, že namiesto rozhovoru, láskania, predohry, či milovania sa hádate o to, čo pred spaním pozerať. Či to bude nočný športový zápas, romantika, alebo by ste mali radšej ticho. Navyše sledovanie televízie narúša nielen sexuálny život, ale aj spánok. Takže preč s ním.

Práca na zmeny

Zdá sa, že to nebude problém. Na začiatku. Nezabudnite však, že ak nebudete spoločne zaspávať a vstávať, tak sa to odrazí aj na intímnom živote. V prvom rade to bude únava, ktorú dospávate, následne posunutie biorytmu. Jedna nočná totiž neznamená, že ďalšie dni už budete mať spánok zasa ako hodinky. Pre telo je to šok, z ktorého sa spamätáva pár dní. Dopad na intímne spolužitie je teda dlhodobejší ako počas jednej noci, kedy partner v posteli chýba.

Alkohol

Hovorí sa, že v malom množstve stimuluje libido, ale rozhodne to nie je dobrý recept na užívanie. Alkohol narúša správne telesné funkcie a ďalší aspekt, ktorý je medicínsky podložený, je ohrozenie spánku. Po alkohole síce zaspíme, ale spánok nedosahuje kvality odpočinku za triezva. To znamená, že nám chýba oddych. V mnohých rodinách sa pritom začína milostne žiť po zotmení a to funguje iba v prípade, že máte za sebou dostatočné hodiny spánku.

Lieky

Aj bežné lieky, či kvapky môžu mať výrazný dopad na kvalitu milostného života. Doktorka Cully Carson pripustila, že akékoľvek lieky, ktoré ovplyvňujú centrálnu nervovú sústavu môžu negatívne ovplyvňovať sexuálny život. Ale pozor, patria sem napríklad aj lieky proti bolesti, niektoré lieky na alergiu, psychické problémy, alebo antikoncepcia. Ak si preto všímate zmenu v sexuálnom správaní po nasadení liekov, môže to by jeden z negatívnych účinkov.

Absencia dovolenky

Tu sú dva aspekty, pre ktoré chýbajúce voľno negatívne ovplyvnia spolužitie v posteli. Tým prvým je fakt, že bez dovolenky je človek často dlhodobo v strese, čo sa odrazí na kvalite milostného života. Druhým faktom je, že nemáte počas roka spoločné chvíle, počas ktorých ste len vy dvaja a oddych.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #rozchod #rozvod #milostný problém

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....