Chce mať upratané a je nudný. Muž v znamení panny

Máte pocit, že muž, s ktorým práve randíte, vás až príliš pozoruje? Cítite sa počas rozhovorov s ním ako u psychológa?

01.09.2017 12:30
debata
Muž v znamení panny. Foto: SHUTTERSTOCK
znamenie panna, muž v znamení panny Muž v znamení panny.

Puntičkár a detailista

Celkom určite sa narodil v znamení panny! Pozoruje rád, najmä ľudí – bol by z neho dobrý spisovateľ. Túto vlastnosť partnerka neocení, pretože zachádza do krajností. Vie ležať hodiny, pozerať do plafóna a uvažovať… Na schôdzky z princípu nikdy nemešká. Áno, ide o pannu – puntičkára a detailistu. Musí mať upratané a je vecný.

Stará škola

Je podobný svojim dvom bratom zo zverokruhu – kozorožcovi a býkovi. Rád sa označuje za „starú školu“ a na rande, ktoré sme spomenuli, príde určite s kvetom. Otvorí žene dvere, dvorí… Nikdy jej nedovolí, aby ho balila. Všetko musí byť podľa starých, predpísaných pravidiel (ako to robil jeho otec a dedo). Niet divu, že keď už uzná za vhodné, príde so zásnubným prsteňom.

Nežnôstky áno, ale nie na ulici

Vo vzťahu je rád užitočný, ocení slabšiu partnerku. Vie byť aj poriadny romantik, ale emócie a nežnôstky na verejnosti neukazuje rád. Pôsobí preto chladne, niekedy žena preto poriadne nevie, na čom uňho je. Skrýva ma? Hanbí sa za mňa? Som tajomstvom? Má (aj) inú? Ak randíte s týmto znamením, žiaľ, pripravte sa na veľa variácií otázok, podobných tejto.

Hrozí s ním nuda

Astrológovia naznačujú, že s týmto mužom hrozí nuda. Dievčatá, ktoré zbožňujú adrenalín a neobľubujú stereotyp, si v tomto prípade určite neprídu na svoje. Tento vzťah naopak ocenia tie, ktoré rady vedú dlhočizné rozhovory o umení a rady trávia čas osamote, napríklad s knižkou. Ale pozor, musia rady upratovať, pretože panna neznáša neporiadok.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nuda #rozhovor #neha #stereotyp #znamenie panna #poriadok

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...