Nechcete byť jeho kamarátkou! Túžite po vzťahu

Zatiaľ, čo on vo vás vidí super kamošku, "babu" do nepohody či bútľavú vŕbu, vy v ňom vidíte muža svojho života.

27.08.2017 11:00
rande Foto:
Áno, chcete s ním žiť navždy!
debata

Ste presvedčená, že je to práve on, kto by s vami mohol prežiť nádherný život. Je tu možnosť, ako sa z kamarátstva „prehupnúť“ k láske?

Prvým znamením, ktoré nemôžete ignorovovať – je voľný? Ak váš super kamarát práve žije po boku nejakej ženy, prestaňte snívať o láske. Rešpektujte jeho život aj to, že si zvolil inú ženu ako vás. Vyčkajte, ako sa jeho vzťah vyvíja – a užívajte si priateľstvo. On sám môže časom pochopiť, že je mu s vami lepšie ako s jeho partnerkou, ale je dôležité, aby na to prišiel on sám.

Druhá možnosť je, že je voľný. Tu už máte priestor „zahrať“ aj na inú, než kamarátsku nôtu. Máte odvahu? Tak potom mu o vašich citoch povedzte na rovinu. Poznáte sa dlho na to, aby ste museli chodiť okolo horúcej kaše. Jednodoho sa to stalo, čo už narobíte… Zahodereli ste láskou a túžite po ňom.

Ak odvážna nie ste, choďte na to opatrne. Ale svoje city celkom neskrývajte, lebo sa k cieľu nikdy nedostanete. Zaujímajte sa o to, či má niekoho vo výhľade, či by si vedel predstaviť nový vzťah a tak ďalej. Keďže ste kamarátmi, jeho predstavy o živote a hodnotách zrejme poznáte. Ak nie sú veľmi rozdielne, ide len o jediné – či medzi vami preskočí iskra. Obostranná. Láska sa môže zrodiť aj opatrne, nie zo dňa na deň bvybuchnúť ako bomba.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rande #kamarát

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...