Žena v znamení panny je chladná, ale má upratané!

Znamenie panny prichádza koncom leta a nie je to len symbolické. Panna je podľa astrológov skutočne oveľa chladnejšia ako taká levica.

24.08.2017 09:00
debata
Žena v znamení panny. Foto: SHUTTERSTOCK
panna, znamenie panny Žena v znamení panny.

Čistá a cudná

Istú podobnosť možno nájsť so ženou, narodenou v znamení raka. Aj pre ňu bude rodina na prvom, „posvätnom“ mieste, ale zas až tak to prežívať nebude. Je spoľahlivá, dobrá a láskavá matka. No na rozdiel od račice, ktorá sa snaží, aby jej domov voňal po koláčoch a bol stále uprataný, panna myslí skôr na to upratovanie. Menej na dieťa, ktoré sa potrebuje zabaviť a zasmiať.

Ľahko pomenuje, čo cíti

Je citlivá a rada vedie dlhé debaty o pocitoch. Vie povedať „ľúbim ťa“, vie pomenovať aj to, keď už k mužovi nič necíti. Nič nenaznačuje, rozpráva, komunikuje, je jasná a presná. Nikdy sa však nepustí na „dráhu“ zlatokopky, pretože toto je znamenie, ktoré nechce byť od nikoho závislé. Prežije aj ako slobodná mamička. A to bez ťažkostí.

Nie je s ňou sranda

Hoci to znie neuveriteľne, vzťah s pannou môže stroskotať na jej posadnutí upratovaním. Najradšej by každý deň prala, utierala prach a vysávala už o siedmej ráno. Košele musia byť upratané v stĺpikoch, naozaj nenájdete pannu-neporiadnicu. Ak niečo mužom na nej začne prekážať, skutočne je to to, že s ňou nie je taká „sranda“, ako s dobrodružnými typmi žien. Strelec, baran, lev…

Túžia po kvetoch, po prírode

Znamenie panna je zemské, súrodencami sú býk a kozorožec. Ľudia, narodení v týchto znameniach sa radi vŕtajú v zemi, túžia po záhradke, alebo aspoň po balkóniku s bylinkami. Najviac si oddýchnu práve v prírode, nepatria do bytu. Častokrát sa vyznajú v bylinkách a pestujú kvety, ak sa predsa len ocitnú v bytoch, aby tam príliš netrpeli.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #príroda #rodina #chlad #znamenie panna #čistota #pocity

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...