Tipnite si: Po čom väčšina zadaných mužov túži?

Je to láska, intimita či neha? Takmer každý druhý muž si praje vo vzťahu niečo celkom iné!

23.08.2017 15:00
láska, vzťah, manželstvo Foto:
Ilustračné foto.
debata

Až 48 percent mužov si vo vzťahu praje viac voľného času pre seba. Vyšlo to z výsledkov prieskumu nemeckej zoznamky Parship. Odpovedalo viac ako tisíc ľudí vo veku od 18 do 65 rokov, z nich asi 718 žilo vo vzťahu. Viac ako polovica (57 percent) trávi viac ako 70 percent voľného času s partnerom (partnerkou), asi tretina (32 percent) dokonca viac ako 80 percent.

Muži túžia viac ako ženy

44 percent všetkých mužov a žien, ktorí žijú vo vzťahu, si praje viac voľného priestoru vo svojom aktuálnom vzťahu. Túžba po „odstupe“ od svojho miláčika je v prípade mužov (48 percent) o čosi silnejšia ako u žien (41 percent). Túžba, ktorá nemá v skutočnosti nič spoločného s nedostatkom lásky, pretože viac prospieva vzťahu, keď obaja majú svoje koníčky a trávia čas aj oddelene, ako to, keď sa sústredia len a len na seba.

Príliš voľné by byť nemalo

73 percent respondentov považuje za úplne v poriadku, keď sa partner či partnerka venuje svojim koníčkom a 65 percent nemá nič proti tomu, ak jeden z partnerov absolvuje sám rodinné stretnutia. Príliš „voľné“ by však partnerstvo nemalo byť. S tým súhlasí väčšina. Pri otvorenom vzťahu (5 percent), vzťahu na diaľku (7 percent) alebo „víkendovom vzťahu“ (10 percent) posúva väčšina hranice.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #voľný čas #túžba #stretnutie #vzťah na diaľku #koníčky

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...