Ak má týchto päť vlastností, pravdepodobne vám je verný!

Vernosť! Na nej stojí väčšina vzťahov. A sníva o nej každá žena. Podľa vedcov zvyšujú tieto vlastnosti u partnera šance, že vám je skutočne verný.

17.08.2017 09:30
muž a žena, rande Foto:
Ženy vyžadujú vernosť - navždy.
debata (3)

Je extrovert

Štúdia univerzity v Južnej Alabame ukázala, že extrovertní ľudia nie sú v takom pokušení byť neverní. Sú v ňom skôr introverti, ktorým sa obyčajne nedostáva toľko pozornosti a obdivu.

Má súrodenca

Portál SeekingArrange­ments.com robil malú štatistiku medzi svojimi členmi. Tá odhalila, že muži, ktorí nie sú verní svojej partnerke, sú väčšinou jedináčikovia. V tomto prípade je až o 33 väčšia pravdepodobnosť, že „zahnú“, ako u mužov, ktorí majú súrodencov. „Jedináčikovia majú problém vyrastať osamelo. Majú automaticky tendenciu túto medzeru zaplniť,“ vysvetlil Brandon Wade, zakladateľ spomínanej webovskej stránky.

Pije trochu alkoholu

Počas noci, keď sa čo-to popije, sú všetky ženy krásne – s tým môžeme súhlasiť. V tomto ohľade je výsledok štúdie Oxfordskej univerzity menej prekvapivý: Kto vypije pravidelne viac ako päť alkoholických nápojov, ťažko ukontroluje svoje impulzy. Komu chýba sebakontrola, ťažko dodrží vernosť.

Jeho hlas nie je sexi

Nie je to nezmysel, ale záver spoločnej štúdie výskumníkov univerzity v New Yorku a univerzity v Kalifornii. Muži a ženy sú pre opačné pohlavie atraktívni, ak majú sexi hlas, a tým pádom skôr tendenciu podviesť partnera.

Jeho ukazovák je dlhší ako prstenník

Ľudia s dlhým ukazovákom sú od prírody monogamní – nezávisle od pohlavia, tvrdia to vedci z Oxfordu. Príčinou tohto fenoménu je množstvo testosterónu v tele – hormónu, ktorý má zásadný význam pre libido mužov aj žien. Dlhší prstenník naznačuje, že niekto bol v maternici vystavený vyššiemu množstvu testosterónu.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #alkohol #monogamia #libido #vernosť #ukazovák #jedináčik

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...