Vzťah človeka zmení! K lepšiemu či k horšiemu?

Odkedy si s ním, úplne si sa zmenila! Odznela podobná veta z vašich úst smerom k niektorej kamarátke?

13.08.2017 08:00
bozk, párik, rande, zaľúbenci Foto:
Žijete v páre?
debata

Zrejme áno… Hoci veta znie negatívne, skutočnosť býva opačná. Vzťah má na väčšinu ľudí pozitívny vplyv. Dokazuje to prieskum, pod ktorý sa podpísala nemecká agentúra Forsa zameraná na sociálne prieskumy a štatistické analýzy.

24 percent opýtaných mužov a žien žijúcich vo vzťahoch uvádza, že vďaka partnerovi sa stalo viac vtipnými. Len 4 percentá priznalo, že sa smejú menej než v časoch, kedy žili ako single. Ale pozitívny vplyv života v partnerstve predsa len má prevahu. 26 percent opýtaných potvrdilo, že vďaka vzťahu sa stali spokojnejšími. 14 percent uvádza, že sa vo zväzku cíti akraktívnejšie. A to napriek tomu, že každý štvrtý opýtaný priznal, že vďaka láske pribral.

Aj charakter ľudí sa vo vťahu mení. Aspoň podľa priekumu. Až polovica opýtaných si myslí, že sú ohľaduplnejší. Muži uviedli, že vďaka spolunažívaniu s milujúcou osobou sa dokážu lepšie vcítiť do pocitov iných ľudí. Aj štedrosť je vlastnosťou, ktorá sa vo vzťahu pozitívne vyvíja. 36 percent ľudí uviedlo, že vďaka vzťahu sa cítia byť štedrejšími.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #dvojica #charakter

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...