S vekom sú isté poznatky jasnejšie! O kráse, mužoch aj láske

Z čoho sme okolo dvadsiatky boli v neustálom strese, sa rokmi mení. A život plynie jasnejšie.

11.08.2017 14:30
úsmev, zuby, žena Foto:
S pribúdajúcim vekom už o živote čosi viete. A je to príjemné.
debata

Nie každý chlap sníva o Gisele Bündchenovej. Muži chcú ženy, ktoré sú spokojné a vyžaruje z nich radosť zo života. Je to oveľa podstatnejšie než to, či si žena oblieka veľkosť 36 či 40.

Sex si vychutnávate oveľa lepšie, ak sa nezaoberáte ničím rušivým. Dokonca aj sex s novým mužom môže byť úžasný, ak sa prestanete prehnate snažiť. Stačí zostať prirodená a zabudnúť na všetky odporúčania týkacúce sa sexu.

Ste to vy – s väčším nosom, malým poprsím či krátkymi nohami. Už ste na seba zvyknutá a beriete to ako fakt. Niečo na vás je krásne, niečo menej – ste s tým spokojná, nemáte potrebu sa neustále pozorovať či zaťažovať svojimi ponosmi okolie.

Život zanecháva stopy. Na tvári aj na tele. Bojovať proti nim zubami-nechatmi? Nie, to človeka oberá o energiu. Staráte sa o svoju krásu, ale nebojujete proti prírode. Zmeny na svojom vzhľade akceptujete.

Nie všetkým sa musíte zapáčiť. Nesnažíte sa o stopercentný záujem okolia o vašu osobu a neprežívate z toho stres. Beriete ako fakt, že s niektorými ľuďmi kamarátka zrejme nebudete.

Ak má o vás muž záujem, prejaví to. Ak nie, nezavolá. Koniec špekulácií o jeho zložitej povahe či nakopenej práci… Odmietnutie vás síce mrzí, ale vyrovnáte sa s ním dôstojne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #láska #partner #postava

+ Joga a meditácia posilnia nielen telo, ale aj myseľ.
Uznania za tvrdú prácu sú na dosah, vytrvajte v úsilí....

+ Zvoľte si vhodnú starostlivosť pre vašu pokožku, nepoužívajte hocičo.
Zvážte oblečenie aké nakupujete, môžete sa...