Romantické výhody malej svadby. Už nebudete túžiť po inej!

Malá svadba sa rozhodne neoplatí len z finančného hľadiska. Prináša množstvo výhod, ktoré spravia z tohto dňa pre mladomanželov výnimočnú udalosť.

02.08.2017 14:30
svadba, manželstvo, láska Foto:
V rodinnom kruhu je svadba len o vás dvoch.
debata (1)

Keď nejde o peniaze

Určite je z finančného hľadiska rozdiel, či máte na svadobnej oslave 150 hostí, alebo sa zmestíte na desať stoličiek aj so svedkami. Svadba je však oslavou lásky, pri ktorej sa na peniaze nepozerá. Nepozerajte na ne ani vy. Nechajte financie bokom a pozrite sa na malú svadbu z hľadiska snúbencov. Zistíte, že menšie posedenie v rodinnom kruhu je omnoho lepším riešením ako zábava, na ktorú budete potrebovať dom kultúry.

Je to o vás dvoch

Či chcete alebo nie, ak čakáte sto hostí, tak budete chodiť od jedného k druhému a kým si s každým potrasiete rukou, ani neviete, kde máte toho, kvôli ktorému stojíte v bielych šatách. Na svadbe si síce pohostíte celú rodinu, ale v konečnom dôsledku budete rada, že je už za tým. Svadba v malom sa nelíši od malej rodinnej oslavy a vy tak budete môcť byť s každým osobnejšie, milšie, dlhšie a užiť si vzájomnú radosť aj prítomnosť.

Svadba podľa predstáv

Starejší, rodičia, hostia, zvyky, babka, rodina, ktorá pricestuje z druhého konca Slovenska, alebo sveta so sebou prinesú isté očakávania. Veľká svadba sa tak mení na zrežírované divadielko pre hostí. Chýba romantika aj potešenie, máte pocit, že celý deň vás niekto organizuje. Naopak v rodinnom kruhu je všetko vo vašej réžii. Môžete byť pri sebe, tancovať, pritúliť sa, užívať si všetko, čo ste plánovali. Jednoducho svadbu prežijete spoločne.

Netrpíte výčitkami

Zostavovanie zoznamu hostí na svadbu spôsobuje bolesť hlavy mnohým dvojiciam. Koho pozvať, koho nie, kto príde s partnerom, kto by sa urazil, ak by ste ho nezavolali… Svadba v rodinnom kruhu ruší všetky tieto problémy. Nikto sa neurazí, nikto nebude dotknutý a zároveň vám na obrad každý kto chce, môže prísť zablahoželať k láskyplnému životnému kroku. Ušetríte si veľa hádok, vysvetľovaní a čas príprav strávite v príjemnejšej atmosfére.

Stihnete svadobnú noc

Asi ten najúžasnejší benefit. Malá svadba nebude trvať do rána, takže stihnete všetko, na čo máte chuť. Vírivka, spoločná sprcha, prvé manželské milovanie? Prečo nie? Je len na vás, ako si chcete užiť prvé chvíle v manželskom zväzku.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #svadba #zvyky #tradície #mladomanželia

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...