Krásna ako obrázok, no muži akosi nemajú záujem

O obdivné pohľady nemáte núdzu. Váš úsmev akoby patril modelke, žiarivý pohľad, postavička ako lusk... Krásna žena, hovoria o vás.

31.07.2017 07:00
sebadôvera, sebaedomie, úsmev Foto:
debata (6)

Predsa sa vám muži vyhýbajú. Po stretnutí s vami sa zväčša neozvú. Kde je chyba?

Vy sama máte sebavedomia dostatok. A zatiaľ, čo lichôtky na svoj vzhľad prijímate s ľahkosťou a naozaj často, vy sama podobný pocit nikomu dopriať nedokážete. Nikoho neviete oceniť pekným slovom či pochvalou. Akokoľvek sa muž oproti vám snaží zapôsobiť, vy nereagujete. A to pôsobí naozaj ubíjajúco. Chvíľu sa snažiť môžu, ale napokon ich snaha prejde.

Ja, ja, ja… Kto by to zniesol? Ste krásna, úspešná a rozhodne nie skromná. To je v poriadku. Aj vaša sebaprezentácia na rande by však mala mať istú mieru. Ak túžite kohosi spoznať, nestane sa tak len tým, že nezatvoríte ústa, nemyslíte? Akokoľvek by bol z vás muž „paf“, monológy o vašom živote počúvať stále nebude. Buď uberiete, alebo sa s ním rozlúčte.

Prečo ona a nie ja? Prečo to vyšlo jej a mne nie? Už na prvom rande sa zdá byť jasné, že nie ste práve žičlivý človek. To, čo majú ostatní, chcete mať aj vy. Až priveľmi nástojčivo. Ak nie, tak sú zlí všetci okolo, sama v sebe chyby nehľadáte. Ak sa prezentujete ako málo prajný človek, ktorého sužuje závisť, nielenže nemáte veľa priateľov, ale partnera pre život si takisto nenájdete ľahko.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #rande #vzhľad #sebectvo

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...