Cieľavedomý muž v znamení leva: Má dosť sebavedomia!

Ako slnko! Kde sa zjaví, tam sú ľudia. Priťahuje ich ako magnet, pretože vie, ako na nich a je dobrý vodca.

04.08.2017 07:00
znamenie leva, lev Foto:
Lev chce byť na čele stáda a byť zbožňovaný.
debata

Jeden cieľ za druhým

Tento muž má veľa sebavedomia, jednoducho, on si verí. Podobne ako žena, narodená v tomto znamení (mimochodom, tieto dve dominanty sa neznesú!), aj on si kladie jeden cieľ za druhým. Dá sa povedať, že je to jeho celoživotný koníček. Ak nemá po čom túžiť a dávať si za cieľ nové a nové výzvy, prestane žiť! A verte, či neverte, on to všetko dosiahne.

Môže si vyberať

Muž v znamení leva má okolo seba stále pozornosť, nemôže sa sťažovať a môže si vyberať. Má predsa to, čo sa ženám najviac páči: úspech, a to predovšetkým v práci. Tento človek je veľmi cieľavedomý, nikdy sa neuspokojí so strednou školou. Zbiera tituly, navštevuje večerné kurzy, učí sa niekoľko jazykov. Potrebuje mať všetky dvere pootvárané, aj tie povestné zadné vrátka.

Úspech aj obdiv

Lev nemá len úspech, ale aj obdiv. Na ňom sú viacerí jedinci z tohto znamenia priam závislí. Veľa úspešných ľudí, tzv. celebrít, sa narodilo práve v znamení leva. Sú radi, keď sa o nich píše, najlepšie zo všetkých znamení znášajú status „prominenta“. Kým iní by to už dávno vzdali, lev naopak, ide hrdo ďalej. Baví ho to, živí ho to, vníma to ako dosiahnutie svojho cieľa.

Rady nepotrebuje

Tento muž je poriadne tvrdohlavý. Ak sa mu v ceste vyskytne prekážka a on ju nezdolá, má možno dvoch kamarátov, ktorým sa s tým zdôverí. Iní nech svoje „rady“ naňho neskúšajú. On si razí cestu vpred tým, čomu sám verí a žiaden jedinec na tejto planéte jeho zmýšľanie len tak „neprešteluje“. Pre túto svoju tvrdohlavosť sa mu podarili už aj veci takmer nemožné.

Žiaden suchár

Je veľmi silný a ak ho v živote postretne nešťastie, rýchlo sa otrasie. Napokon, nech si myslí kto chce, čo chce, jeho v zúfalom stave nik neuvidí. To nie je jeho štýl. Inak sa vie tento muž dobre zabaviť, nie je to žiaden suchár. Síce nepotrebuje toľko pohybu, ako jeho ohnivý brat strelec, zato však dobre vie, ako sa správať k ženám a čím ich zaujať. Určite nesklame!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #znamenie lev #úspech #obdiv #sebavedomie #sila #hrdosť #cieľ

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...