Žena v znamení leva miluje luxus a rozhadzuje!

Poznáte zaujímavú ženu a tipujete, v akom znamení sa asi tak narodila? Našepkáme vám: Ak je introvertka, celkom určite nebude mať v týchto dňoch narodeniny...

24.07.2017 12:00
debata
Márnivá, hrdá a dominantná. Taká je žena v... Foto: SHUTTERSTOCK
Márnivá, hrdá a dominantná. Taká je žena v znamení leva Márnivá, hrdá a dominantná. Taká je žena v znamení leva.

Púta pozornosť

Ženy v znamení leva sú totiž veľké extrovertky. Je ich počuť, dávajú o sebe vedieť, sú neprehliadnuteľné, hlučné, sebavedomé a s istotou kráčajú za svojimi snami. Pre introvertky hotovou pohromou. Astrológovia to vysvetľujú ich patrónom, Slnkom, ktoré je stredom našej slnečnej sústavy. Aj ony chcú na seba pútať pozornosť. A darí sa im.

Statočne, až do konca

Tieto ženy nič nenechávajú na náhodu. Mottom „nejako bolo, nejako bude“ sa nikdy neriadia, nečakajú, že im padnú „pečené holuby do huby“ a už vôbec sa nespoliehajú na druhých. Ich akčnosť je spôsobená nudou – nedopustia, aby sa im vkradla do života. V tom ich sa neustále čosi deje – buď bojujú o to, čo si zaumienili, alebo si dávajú nové ciele. Ťahajú statočne až do konca.

Chce obdiv

Mužom po ich boku sa určite nebude páčiť ich márnotratnosť. Tieto ženy totiž nie sú „lacné“. Milujú luxus, túžia po originalite a bude to z nich priam sršať. Aj z toho dôvodu zbožňujú nakupovanie a exotické dovolenky, kde túto „parádu“ budú môcť predviesť a zaujať. O to im celý život ide. Chcú byť obdivované za svoju odvahu a spôsob života, ktorým sa líšia.

Najsilnejšia zo zverokruhu

Doma by chceli rozkazovať, preto viac ocenia muža, ktorý im nebude tak často oponovať. Ale pozor! Slabochov pod papučou nestrpia! Astrológovia považujú toto znamenie za „najsilnejšie“ vo zverokruhu. Len tak ich čosi nepoloží. Bojujú, lebo vedia, že to má zmysel. Ony vidia zmysel v samotnom bojovaní. Vždy sa nájde niečo, prečo sa oplatí bojovať.

Rada sa vzoprie

Podobne, ako ich ohnivá sestra v znamení barana, ani levica neznáša konvencie a pravidlá, ktorým sa treba podriaďovať. Buď ich z princípu ignoruje, alebo si vytvára vlastné. A častokrát sa im vzoprie. V práci sa najlepšie uplatní vo vedúcej funkcii. Rada vedie tím, má organizačné schopnosti, zmysel pre krásu a je tvorivá.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #luxus #znamenie lev #obdiv #cieľ #mártnotratnosť #konvencie

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...