Kam smerovali vaše kroky tesne po rozchode?

Otupiť bolesť, rýchlo zabudnúť či stretnúť konečne toho pravého? Čo ste si plánovali, keď ste zrazu zostali sama?

01.07.2017 11:00
žena - počítač - pozeranie pornografie Foto:
Prečo si neprezrieť profily mužov na zoznamke?
debata

Hodím sa na zoznamku

Ak ste zostala opustená, pretože váš partner si našiel inú, vaše kroky môžu smerovať aj na zoznamku. Prečo práve tam? Ženie vás napríklad túžba ukázať mužovi, ktorý vás opustil, že vy " na ocot" určite nezostanete. Takisto si môžete zodvihnúť sebavedomie, ktoré po rozchode býva značne otrasené – muži na zoznamke majú zväčša záujem a tak o stretnutia nie je núdza. Aj prebytok času, ktorý po príchode z práce zostáva, môže byť dôvodom na prezeranie si nekonečných profilov potencionálnych partnerov.

Odídem!

Ak ste ťažký rozchod prežili vy či vaša kamarátka, určite prišla na pretras aj téma odchodu do zahraničia. Túžba utiecť preč od spomienok nie je nijako výnimočná, komu by sa chcelo túlať miestami, ktoré vám patrili, keď ste boli s ním? Bolí z toho srdce. Najurputnejšia bolesť však o pár týždňov prejde, no vy už môže mať „rezervovaný“ niekoľkomesčný pobyt na opačnej strane planéty.

Obnovím staré kontakty

Dávno zabudnutá láska? Nápadník z predošlej práce? Začnete sa obzerať v minulosti, či v nej stále nie je ktosi, kto na vás čaká. Prezriete si kontakty na sociálnej sieti a spomínate. Napíšem mu? Odpovie? Stretnutia s minulosťou môžu byť príjemné, prečo nie… Po rozchode je skvelé obklopiť sa ľuďmi, s ktorými sa cítime dobre, z ktorých vyžaruje pozitívna nálada. Ak niekoho takého nájdete vo vašej minulosti, v porozchodovom období to môže pomôcť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #zahraničie #rozchod #rande #zoznamka

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...