Muž v znamení raka: Nebrnkajte mu na city!

Podobne, ako jeho astrologický "brat", znamenie ryby, aj rak je citlivý. Na rozdiel od rybičiek je však oveľa viac rodinne založený.

29.06.2017 14:30
debata
Muž v znamení raka. Foto: SHUTTERSTOCK
znamenie raka, rak Muž v znamení raka.

Trochu zženštilý

V rovnakom duchu sme už písali o žene, narodenej v znamení raka. Ako matka má vždy upratanú domácnosť a jej členovia rodiny sa do tohto príbytku a konkrétne k tejto milej žene, neuveriteľne radi vracajú. O to jej ide. Muž v znamení raka je však veľmi podobný. Zdalo by sa, že trochu zženštilý, pretože kým jeho kamaráti túžia po rodine, jeho to podvedome ťahá založiť si rodinu.

Citlivka!

Astrológovia upozorňujú na to, že to s týmito mužmi nemusí dobre dopadnúť, ak sa včas neodpútajú od svojej matky. Dokážu na nej lipnúť už ako malí chlapci a ťažko sa od nej odlučujú, čo i len na pár dní. Už ako deti sú raci „citlivky“ a čo je ešte nebezpečnejšie, neskôr si budú hľadať ženu, ktorá je veľmi podobná ich matke. Tieto ženy budú neustále porovnávané. A mama – bude vždy tá lepšia.

Dobrý vychovávateľ

Keď to tento mladý muž dotiahne tak ďaleko, že si založí rodinu – môže sa stať, že začne na svoje deti žiarliť, v prípade, ak ho žena začne zanedbávať. Na druhej strane však, muži, narodení v znamení raka nemajú problém starať sa o svoje deti bez ženy. Z celého zverokruhu by túto „dvojfunkciu“ zvládli zo všetkých najlepšie.

Veľmi zraniteľný

Tento muž je veľmi citlivý, až prehnane. To môže niektorým ženám imponovať, s jeho citmi sa však neradno zahrávať, pretože je veľmi zraniteľný. Vravíte, že máte doma raka, no so svokrou nemáte ideálny vzťah? (No a čo, veď ktorá žena má rada svokru!) Vy si ju obľúbte, urobte pre to čokoľvek, onedlho uvidíte, prečo je to také dôležité…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svokra #rodina #matka #emócie #city #znamenie rak #zženštilosť

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...