Túžite, aby vaše manželstvo vydržalo navždy?

Čo si vo vzťahu pestovať, aby vás žiadna kríza nerozdelila?

26.06.2017 09:00
láska, vzťah, budúcnosť Foto:
Nech láska vydrží.
debata

Úprimnosť

Povedať, čo si človek myslí, sa zdá byť ľahšie než v skutočnosti je. Ak sa dokážete partnerovi zdôveriť so všetkým a v akejkoľvek situácii, je to znamenie, že žijete v láskyplnom vzťahu.

Voľnosť

Iste, spoločný život zahŕňa množstvo povinností. To ale neznamená, že manželia by si mali uprierať možnosť mať aj čas iba pre seba. Vyraziť si s kamarátmi, venovať sa koníčkom – to sú všetko veci, ktoré život človeka napĺňajú a robia pestrejším. S istou dávkou voľnosti sú obaja vo vzťahu šťastnejší.

Priateľstvo

Ošial lásky síce vyprchá, ale priateľstvo medzi vami môže byť z roka na rok pevnejšie. Ak pretrváva, váš zväzok je čoraz pevnejší. Nájsť v partnerovi aj najdôvernejšieho kamaráta je cesta, ktorá vytvára pocit pohody, dôvery ale aj dobrej nálady. S kamarátom sa smejete, aj smútite.

Humor

Máte podobný zmyel pre humor? Dokážete sa zasmiať aj v náročných situáciách? Humor ľudí naozaj zbližuje, práve vďaka nemu dokážu dvojice prekonať aj krízové obdobia v manželstve. Pestujte si ho, smejte sa čo najčastejšie a najmä, spolu. Ak ste obaja optimisti a na život nazeráte z lepšej stránky, len tak niečo vás nerozdelí.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kríza #partner #voľnosť

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...