Čo si želá každý muž, aby jeho žena vedela o sexe!

Sex je nekončiaca sa cesta poznaním, kde nikdy nedôjdeme do stavu, že by sme už všetko vedeli. Muži by si však želali, aby každá žena poznala niekoľko sexuálnych zásad, ktoré zaručia dobrý sex aj spolunažívanie.

20.06.2017 17:00
striptíz, sex, intimity Foto:
Občas doprajte mužovi domáci striptíz.
debata (1)

Chcú, aby ste hovorili

V posteli, pred sexom a o sexe. Chcú, aby ste ich dráždili slovami, vašimi predstavami, občas im niečo pikantné povedali do ucha. Chcú vedieť, čo zbožňujete, čo môžu robiť lepšie a boli by radi, ak by ženy vedeli, že musia hovoriť. Pretože dovtípenie sa je jazyk, ktorý niekedy vôbec nemusí byť zrozumiteľný.

Sex potrebujú

Je to tak. Keby to ženy vedeli, hneď by bol svet krajší. Muži majú sex ako potrebu. Niečo ako dať si večeru. Áno, vedia, že sa na vec nedá pozerať takto zjednodušene, ale ženy by mali vedieť, že termín sexu neurčuje len ich libido, ale treba byť ústretový aj k želaniam partnera.

Baví ich pozorovanie

Od detstva muži radi pozorujú baby. Dokonca omnoho častejšie a intenzívnejšie ako nežné pohlavie pozoruje chalanov. A preto očakávajú, že ženám dôjde, ako mužom robí dobre očný kontakt s ich telom. To znamená, že milovanie pre nich nie je súlož potme. Oni chcú všetko vidieť. Telo, vagínu, mať zo sexu aj vizuálny zážitok a hanblivé baby každého chlapa len rozčuľujú. Vrcholným číslom je domáci striptíz. Áno, najradšej sú, ak vidia svoju vlastnú partnerku. No ak sa nemá k činu, pozrú si aj inú.

Chcú pornohviezdu

Netreba byť nastrojená každý deň, ale je dobré, aby ste vedeli, že po žene v sexi negližé, divokej a nespútanej túži každý chlap. Pri tej, čo si nedá vyhrnúť nočnú košeľu a tvári sa ako netýkavka ešte žiadny muž nedostal neodolateľnú túžbu. Je správne, ak ženy vedia, na čo ich chlap letí a to mu vedia aj náležite predstaviť. Je totiž žalostné, že poznajú jeho obľúbené jedlá aj chute, ale nevedia, čo ho privádza v posteli do extázy.

Radi počúvajú

O reči sme už predsa hovorili. No tentoraz je potrebné povedať, že ak žena nevie, že k milovaniu patria vzdychy, je to akoby sa nevedela poriadne milovať. Niektorí muži pri tichej žene dokonca strácajú erekciu. Preto je dôležité, aby to každá vedela. Pretože niekedy erektilná disfunkcia nemusí byť spôsobená len starobou, alebo zlou životosprávou, ale aj malými znalosťami ženy o tom, čo muž chce počuť, keď sa ide do akcie.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #striptíz #intimity #komunikácia #dobrý sex #sexuálne požiadavky

+ Nebojte sa budúcnosti, budujete si ju predsa sami.
Nerobte všetko len pre peniaze, robte to preto, lebo chcete....

+ Myslite hlavne na seba, doteraz ste mysleli na ostatných.
Pokiaľ niečo potrebujete, nečakáte na zľavy a...