Najvášnivejší národ v posteli? Fínky a Švédky pokorili Češky

Zvykne sa hovoriť, že sú to muži, ktorí myslia na sex neustále a oveľa radšej sa mu tiež venujú. Ale ženy rozhodne nie sú odstavené na okraj. Dokážu byť poriadne náruživé.

16.06.2017 09:00
láska - partneri - vášeň - sex Foto:
Ktorá národnosť patrí medzi najvášnivejšie v Európe?
debata (3)

Prieskum, ktorý urobila internetová zoznamka pre zadaných Victoria Milan, vznikal z profilov užívateliek stránky. Ide o zoznam viac ako milióna žien z 20 krajín sveta. Otázka, z ktorej krajiny pochádzajú najroztúženejšie a najvášnivejšie ženy, bola zodpovedaná.

Výsledky odhalili, že najväčší sexuálny apetít majú ženy z krajín Škandinávie. Dámy z Fínska (79%), Švédska (78 %), Dánska (78 %) a Nórska (76 %) priznávajú, že milujú sex. Ďalšia národnosť, ktorá sa približuje škandinávskemu temperamentu, sú vášnivé Talianky. Až 34 percent z nich priznáva, že ich sexuálna túžba je výrazne nadpriemerná.

Zaujímavosťou je, že vôbec jednu z najnižších sexuálnych náruživostí majú ženy v susednom Česku. Iba 47 % českých žien hovorí, že má vysoké libido a iba 20 % opýtaných si myslí, že ich apetít je väčší než majú priemerné ženy.

Riaditeľ a zakladateľ Victoria Milan, Sigurd Vedal hovorí, že štúdia ukazuje, že ženské libido sa zvyšuje v priamej súvislosti s rastúcim životným štandardom. Čím pohodlnejšie a lepšie zabezpečený život v danej krajine je, tým, viac ľudí si užíva sexu.

„Škandinávske krajiny sú všeobecne považované za štáty s veľmi vysokým životným štandardom – dobrá zdravotná starostlivosť, platy, životné podmienky a pracovné príležitosti patria k svetovej špičke. "Analýzy ukázali, že čím je život pohodlnejší, a čím lepšie je o tieto potreby postarané, tým sa ženy cítia silnejšie a zmyselnejšie – a majú čas si užívať a investovať do svojho sexuálneho života,“ komentoval Vedal.

3 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #žena #libido #túžba

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...