Mýty a fatky o nevere! Ako je to s ňou naozaj?

Kto podvedie raz, urobí to znova? Aké ďalšie mýty o nevere sú pravdivé?

14.06.2017 15:00
láska, vzťah, problém, nevera Foto:
Kto podvedie raz, urobí to opäť?
debata

Do prieskumu na zoznamke Lovepoint.de sa zapojilo 1775 ľudí. A otázky sa týkali najmä nevery. Ako to s ňou dopadlo? Čo hovoria mýty a aké sú fakty?

Kto podvedie raz, urobí to päť

Podľa výsledkov prieskumu sa toto pravidlo potvrdilo. 94 percent opýtaných mužov a 95 opýtaných žien priznalo, že ich nevery sa zopakovali.

Muži chcú sex, ženy lásku

Áno, platí aj toto pravidlo. Zatiaľ, čo muži podvádzajú preto, aby si užili s inou ženou, ochutnali sex inak, ženy, naopak, hľadú pozornosť, nehu a citové spojenie. Až štyri z piatich žien sa do muža, s ktorým podviedli partnera, zamilujú. Pritom len 60 percent mužov priznalo, že by sa do svojej milenky mohli zamilovať.

Muži podvádzajú častejšie ako ženy

Áno, ale ani ženy nie sú v tomto smere žiadne neviniatka. Každá piata žena už svojho partnera podviedla, uvádza prieskum. Ako sú na tom muži? 30 percent ich svojej partnerke „zahlo“.

Mlčanie je lepšie ako priznanie

91 percent mužov a 92 percent žien priznalo, že s neverou sa doma nepochválili. Sčasti aj preto, lebo nechceli ublížiť partnerovi. Ak nevera nie je nijako naviazaná na emócie, väčšina opýtaných zastáva názor, že treba mlčať.

Kto podvádza, je vo vzťahu nešťastný

Ani nie. Dokonca aj v dokonalom vzťahu sa môže pritrafiť nevera. 90 percent žien, ktoré partnera podviedli priznalo, že v ich vzťahu bolo všetko v poriadku. U mužov bolo toto percent 69.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nevera #partner #klamstvo

+ Joga a meditácia posilnia nielen telo, ale aj myseľ.
Uznania za tvrdú prácu sú na dosah, vytrvajte v úsilí....

+ Čerstvý vzduch a pohyb vonku zlepšia vašu kondíciu.
Nové projekty v práci vám prinesú vzrušenie a výzvy....