Najkurióznejšie dôvody rozvodov z celého sveta

Žiadna ruža na Valentína? Žiarlivosť na psa? Áno, aj toto sú dôvody, prečo sa ľudia vo svete rozvádzajú!

15.06.2017 15:00
rozvod, rozchod, hádka Foto:
Kedy sa rozvod oplatí...?
debata

Dôvod na rozvod sa vždy nájde. Od nevery, cez zanedbávanie vzťahu, až po rozdielne záujmy – tie sú notoricky známe. Sú však aj oveľa bláznivejšie dôvody, prečo sa ľudia vo svete rozvádzajú – tu sú najkurióznejšie.

Ignorácia Valentína

Istá žena z Maroka zbožňovala sviatok svätého Valentína. Ale keďže od svojho manžela, Araba, nikdy nedostala ani jednu jedinú ružu, nechala sa rozviesť.

Známkovaná žena

Ďalší kuriózny prípad sa odohral v Mníchove. Tam známkoval manžel svoju ženu známkami ako v škole. Všetky jej činnosti od varenia po upratovanie stupňoval známkami od 1–6, pričom na konci týždňa urobil z týchto známok priemer. Podľa toho, aká dobrá bola žena v ten ktorý týždeň, dostávala prídel na domácnosť. Dva roky to manželka svojmu mužovi trpela, potom sa nechala rozviesť.

Rozvod kvôli psovi

Ak sa manžel cíti zanedbávaný, žena by mala spozornieť. Pretože jedna žena venovala svojmu chrtovi príliš veľa pozornosti, jej muž ho preto začal potajomky kŕmiť. Pes bol čoraz tučnejší a prestal vyhrávať ocenenia. Keď manželka zistila dôvod priberania svojho milovaného psíka, nechala sa po troch rokoch manželstva rozísť. Ako dôvod označila „duševnú krutosť“.

Chorobná žiarlivosť

Čo môže spôsobiť chorobná žiarlivosť s prenasledovaním, predviedol muž z Montany. Podrážky topánok svojej ženy označil kriedou zakaždým, keď odišiel z domu. Tým chcel kontrolovať, či v jeho neprítomnosti vychádza z domu. Po dvoch rokoch to spravila a už nikdy sa späť nevrátila.

Mäsožravec

Jedna žena z Tennessee opustila svojho muža po štyroch rokoch, pretože zakaždým, keď pripravovala steak s cibuľou a prílohou, zjedol len mäso a žene nechal prílohy.

V každom meste jedna žena

25 rokov dôverovala žena svojmu mužovi, že jej je verný. Bol sprievodca a pracovne často odcestovaný. Až na dôchodku objavila v pivnici kufor plný milostných listov. Boli to listy z celého sveta. 25 rokov mal v každom väčšom meste nejakú ženu. To manželku tak podráždilo, že podala o rozvod.

V plnej paráde

Jeden muž z Alžírska počul vo svojom byte zvuky, myslel si, že ide o zlodeja. Namiesto toho však išlo o jeho ženu, ktorú prvýkrát videl odlíčenú a preto ju nespoznal. Podal na ňu žalobu za podvod a pýtal odškodné 20-tisíc dolárov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kontrola #rozvod #nevera #žiarlivosť #utrpenie #milostný list

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...