Päť vecí, v ktorých každý muž klame svoju partnerku!

Je jedno, či ste si sľúbili úprimnosť a pravdovravnosť iba tak v parku, alebo pred oltárom. Sú veci v mužskej duši, ktorých sa táto prísaha nikdy týkať nebude. Poďme si rozmeniť na drobné, v čom nikde nepovie pravdu.

11.06.2017 14:30
láska, vzťah, manželstvo Foto:
Nenájde sa chlap, ktorý by nežiarlil.
debata

Nie je dôležité, ako vyzeráš

Ale je! A je to často aj dôvod, aby vás chlap jednoducho vymenil za lepší model. Pozrime sa realite do očí. Muži majú tendenciu meniť funkčný televízor, auto, mobil iba z jediného dôvodu. Niečo sa im páči viac. Preto pozor vždy, keď partner začne upozorňovať práve na túto vetu. Zjavne tým nenápadne hovorí, že by ste mohli venovať priestor aj zlepšeniu zovňajšku. Nikdy vám to nepovie priamo, ale môže konať poza váš chrbát.

Ja to zvládnem sám

Tejto vete z mužských úst nikdy neverte a vždy zavolajte aj záložné zdroje. Najlepšie potichu a nenápadne, aby si ten váš hneď nemyslel, že mu neveríte. Muži majú tendenciu nepoužívať návody, vedieť všetko najlepšie a tváriť sa, že sa všetkému rozumejú. Najhoršie na tom je, že klamú aj sami seba. Oni si totiž klamlivo naozaj veria. Ešteže sú tu ženy, ktoré vedia, ako to je v skutočnosti.

Ja na teba nežiarlim

Nie, nenájde sa chlap, ktorý by nežiarlil. A ak áno, s tým neostávajte, nemá vás skutočne rád. Muž, ktorý miluje partnerku, na ňu bude žiarliť tak intenzívne, až vám to niekedy môže vadiť. Ale tvrdiť bude opak. Zahrá aj pokrovú tvár, keď budete žartovať po telefóne s kolegom, ale vo vnútri bude horieť.

S tebou robím rád všetko

Existujú ženy, ktoré toto tvrdenie naozaj zoberú vážne. No a potom sa stanú dominantnými vo vzťahu. Partnera berú na nákupy, turné obchodmi a dokonca aj na pokec s kamarátkami. Ak si veľmi rýchlo neuvedomíte, že muž klame preto, aby vyzeral pred vami lepší ako ostatní, môžete na to doplatiť. Ako? Tak, že si nájde inú, ktorej povie rovnaké slová a ona sa ho opýta, čo by s ňou teda rád robil. Až tu prichádza na rad jeho úprimnosť.

Idem na jedno

Reč je prirodzene o pive. Ak ho pustíte, tak počítajte s tým, že to jedno nikdy nebude. Muži túto formulku používajú radi na oklamanie nepriateľa. Je u nich tak obľúbená, že si ani neuvedomia, že to je klamstvo. Prirodzene, že od žien v hĺbke duše čakajú, že to budú akceptovať a s tichým úsmevom vždy dajú súhlas. Zaručí to často bezproblémové fungovanie vzťahu, aj keď tu úprimnosť nehľadajte.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #nevera #žiarlivosť #klamstvo #vernosť #úprimnosť

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...