Čo si myslí muž, keď vidí vlastnú partnerku úplne nahú?

Ženská nahota nenechá chladného žiadneho muža. No je rozdiel, ak vidí bez šiat ženu náhodnú, na fotke a svoju vlastnú partnerku.

06.06.2017 17:00
nahota, zrkadlo, intimity Foto:
Vaša nahota dráždi jeho zmysly a fantáziu.
debata

Čo sa preháňa partnerovi hlavou, ak sa pred ním vyzlečiete donaha a ste pripravená ukázať sa tak, ako žiadnemu inému?

Stále ho to baví

Nie, nahota sa nikdy neopozerá. Tobôž nie, ak nejde len o pozorovanie vyzývavého tela, ale o osobu, s ktorou muža spájajú city. Nad peknou ženou vo filme, alebo na obrázku, či naživo s pohľadom upretým do výstrihu chlap poslintá, ale nahota vlastnej partnerky pre neho ostáva najkrajšia. Ak ju teda ešte ľúbi. Nemusíte trhať margarétky, stačí iba vnímať, či partnera vaše nahé telo stále baví. Ak áno, o láske nemusíte viac pochybovať.

Chce ju zas a znova

Ak plánujete spraviť niečo milé pre partnera, nemusíte sa vytiahnuť v nových šatách, stačí ak sa ukážete v erotickej bielizni, alebo úplne nahá. Muža to úprimne poteší. Je príjemné, ak viete chodiť pred ním cez leto v Evinom rúchu a dráždiť jeho zmysly a fantáziu. Každý muž si o svojej partnerke, ktorá mu ukazuje nahé telo myslí len to najlepšie. Opačný názor zastáva k tej, čo sa pred ním hanbí. Vedeli ste, že málo nahoty mnohých privádza k rozhodnutiu nájsť si novú partnerku? Tak veľmi muž baží po tom, aby vlastná nebola ostýchavá.

Ocenia každú zmenu

Možno si muž nevšimne, akej farby máte náušnice, ale rozhodne neprehliadne, ako máte napriamené bradavky, či vám stoja vzrušením, alebo im teba pomôcť. Zaujme ich na prvý pohľad, či ste si upravili ohanbie a verte či nie, na týchto miestach si všimnú aj minimálnu zmenu. Na rozdiel od situácie, keď prídete domov s novou frizúrou a oni sa tvária, že nič nevidia. Aj to dokazuje, ako pozitívne a všímavo muži vnímajú ženskú nahotu.

Osobitý príbeh nudapláže

Aj toto leto sa nudapláže naplnia mužmi. A treba povedať rovno, že máloktorý z nich, na rozdiel od žien, tam chodí, aby mal pekne opálené intímne partie. Idú pozorovať iné ženy, ale nie príliš okato, erekcia sa totiž v týchto miestach nenosí. Najkrajšie kusy si ukladajú v pamäti a potom ich využívajú v rámci osamelých hier, alebo erotických predstáv. Málokedy však porovnávajú a to je výhoda. Iba si obdivujú, pozerajú a zmyslovo si užívajú. Nie je pravda, že by s každou druhou skočili do postele. Iba sa kochajú a ticho utvrdzujú, že tú ich vlastnú „nahotinku“ žiadna iná neprekoná.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nahota #ostych #nudapláž #ženská krása #erotické predstavy

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...