10 bizarných dôvodov na rozchod! A prečo ste dali kopačky vy?

Nezhody, rozličný pohľad na život, emocionálne ochladnutie - áno, to sú zväčša dôvody na rozchod doch osôb. Ale nielen. Niektoré rozchody môžu mať skutočne bizarný dôvod.

05.06.2017 11:00
láska, smútok, rozchod Foto:
Niektoré dôvody rozchodu môžu byť skutočne bizarné.
debata

Na portáli Bored Panda zhromaždila redakcia výber najzaujímavejších dôvodov rozchodu, ktoré užívatelia priznali pod rúškom internetovej anonymity. Niektoré sú zárukou pozdvihnutého obočia, iné možno aj pobavia a niektoré sú vlastne celkom pochopiteľné…

Výber prinášame nižšie a zároveň by nás zaujímalo – máte podobnú skúsenosť? Rozišli ste sa s partnerom z nejakého nie práve podstatného dôvodu či kvôli veci, ktorá vás iritovala tak, že ste ju nedokázali tolerovať?

10 bizarných dôvodov na rozchod z internetu

  1. „Mala rovnaké meno ako moja sestra. Bola perfektná, ale skrátka to nešlo. Nevedel som sa cez to preniesť.“
  2. Namiesto mlieka si dával do ovsených vločiek vodu.
  3. Na hranolky si dávala horčicu. Ale nie normálne. Ona si ju naliala do ruky a potom ju roztrela po hranolkách. Kým začala jesť, celú ruku si oblízala. Bolo to príšerné.
  4. Sedeli sme v reštaurácii a jej sa do očí tisli slzy. Pýtam sa, čo sa deje a ona mi odvetila, že v lístku nemajú žiadne vegánske jedlá. Boli tam vegetariánske, ale keď som jej to navrhol, naozaj sa rozplakala. Potom sme zmenili reštauráciu. A ona si objednala rybacie placky!
  5. Na očnom viečku mala znamienko. Vždy keď som ju bozkával, tak som sa naň sústredil. Raz sa mi sníval sen, že to znamienko sa so mnou zhovára. Nedalo sa inak, len jej dať zbohom.
  6. Opýtala sa ma, čo by som spravil, keby mi niekto spravil dieru do kondómu.
  7. Mal na nohách také dlhé prsty, že keď chodil bosý, ťapkal po podlahe ako pes. Strašne ma to iritovalo.
  8. Pohádali sme sa, lebo odmietol piť zelený čaj. Bol mormon, čo mi neprekážalo. Ale keď začal tvrdiť, že zelený čaj škodí môjmu zdraviu, poslala som ho kadeľahšie.
  9. Na prvom rande mi povedal, že mačky sú hlúpe tvory. Opýtala som sa ho, či tvrdí, že moja mačka je hlúpa. Povedal áno. Tak som sa zvrtla a nechala ho tam stáť. Bolo to prvé aj posledné rande.
  10. Jedol ako tyranosaurus. S tými malinkými ručičkami. Vždy keď sme boli v reštaurácii, držal lakte blízko pri tele a pohyboval len zápastím s vidličkou blízko pri ústach. Vyzeral ako z nejakého hororového filmu o šialenom vedcovi.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #muž #žena #dôvod #bizarnosť #Bored Panda

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...