Päť znakov, že vás chlap miluje viac, ako si myslíte!

Ľúbi, alebo neľúbi? Prípadne ľúbi dostatočne na celý život, alebo len tak na leto? To sú otázky, ktoré trápia každú ženu.

04.06.2017 14:55
láska, milovať sa, vzťah Foto:
Je rád s vami aj na miestach, ktoré mu nie sú úplne po vôli.
debata

Slová pri vyznaniach lásky síce majú istú váhu, ale treba si viac všímať detaily správania v bežnom živote. Tie naznačia, že vás môže milovať aj omnoho viac, ako si vôbec myslíte.

Príliš veľa nesľubuje

V praktickom živote to už nie je o kvetoch, o cukríkoch a rande v luxusných podnikoch. Ako teda rozoznať, či stále horí láskou? Všímajte si, či viac sľubuje, alebo robí. Napíše vám iba tak SMS, prípadne umyje riad, kým sa vrátite z práce? Prekvapí vás večerou, alebo aspoň nakúpi a z vlastnej iniciatívy? Tak tento pán vás nikdy nechce stratiť.

Kultivuje najprv priateľstvo

Vzťah muža a ženy je zložený z dvoch rovín. Tá jedna je sexuálna a vášnivá, no tá druhá priateľská. Muž, ktorý vás ľúbi najprv kultivuje kamarátsky vzťah. Aby ste spolu vychádzali ako dvaja najlepší kamaráti a potom sa venuje vášni. To ale neznamená, že už od začiatku nemôže byť dobrý v posteli. Len cítite, že mu viac záleží na tom, ako strávite sobotné poobedie a nie koľko čísel spolu večer dáte.

Zrkadlia vás

Možno ste už počuli o tom, že niektoré dvojice sa v dlhom vzťahu začínajú na seba podobať. Šťastní partneri sa totiž automaticky zrkadlia. Čo to znamená? Nejde o napodobňovanie, ale o zdieľanie spoločných rituálov. Zrazu si všímate, že niektoré veci robí ako vy, pričom niekedy ich robil odlišne. Používa slová, ktoré ste hovorili a kopíruje podobné detaily. Je to jasný znak, že pre neho nie ste vzduch ani ľahostajná. Podľa Americkej asociácie psychológov ide o prejav vysokej miery sympatií a náklonnosti. Muž vás skrátka považuje za tú pravú.

Je rád s vami

Bez ohľadu na to, čo robíte. Aj na miestach, ktoré mu nie sú úplne po vôli sa k vám pridá, aby mohol byť s vami. No z psychohygie­nického hľadiska ho týmto aspektom netreba príliš preťažovať. Predsa len, chodenie po nákupoch vie zdeptať aj absolútne zamilovaných mužov.

Stojí na vašej strane

Čo urobí pri probléme? Postaví sa za vás, kryje vám chrbát a podporí aj vtedy, keď je jasné, čo možno nie ste celkom v práve? Alebo vám začne hneď radiť a obhajovať práve vášho súpera? Asi viete, do ktorej skupiny zaradiť chlapa, ktorý vás naozaj miluje.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #priateľstvo #milenec #zamilovanosť #sľuby

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...