Štyri cesty, ako prežiť horúci orgazmus. (Aj pre tie, ktoré ho nemajú!)

Ženský svet je raz a navždy zachránený od nedostatku potešenia. Hľadanie čarovného nástroja na dosahovanie horúcich orgazmov je tu.

03.06.2017 17:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Preveďte partnera vašimi miestami slasti ako žiaka.
debata

Vedecké skupiny, ženy aj skúsení milovníci prinášajú praktický návod ako z orgazmu vyťažiť čo najviac. A to aj v prípade, že ste doteraz s jeho dosahovaním mali značné problémy.

Myseľ verzus hormóny

Pri ženách sa často z neschopnosti dosiahnuť kvalitný orgazmus obviňovali hormonálne hladiny a aj psychické rozpoloženie. Svoje do tejto spleti pridali aj otázky funkcie klitorisu a citlivosti vagíny. Výsledok je taký, že aby bola žena plne uspokojená, je nutné prepojiť všetky uvedené prvky z množiny.

Experimentujte s hormónmi

Dlhodobými skúmaniami sa zistilo, že ženy s nedostatkom orgazmov majú často problém v hormonálnej oblasti. Dokonca za to môže aj užívanie hormonálnej antikoncepcie. Preto nemajte ostych zájsť za svojim gynekológom a skúsiť zmenu ochrannej metódy. Orgazmus patrí k veľmi dôležitým aspektom sexuality a preto je jeho absencia dôvodom na zmenu hormonálnej terapie. Môžete mať napríklad aj nízke hladiny estrogénu, alebo testosterónu a to sa už dnes dá tiež medicínsky riešiť.

Pomôžete si pôstom

Súčasná civilizácia trpí na prejedanie. Doktor David Fung upozornil, že preto môže byť pôst dobrou cestou, ako obnoviť schopnosť tela dosiahnuť orgazmus. Pôst nie je hladovka ani diéta. Ide o prerušenie jedla na určitú dobu, napríklad raz do týždňa. Takýto pôst sa nedotkne váhy, ale zníži hladinu cukru v krvi, ozdraví telo, pomáha predchádzať rakovine a stimuluje testosterón a zároveň podporuje libido. Ak takýto pôst zaradíte do života, budete zdravšia, vitálnejšia a orgazmus dosiahnete ľahšie. Prirodzene už nie na prázdny žalúdok.

Podporte vlastné telo

Na dosiahnutie kvalitného orgazmu musíte poriadne preskúmať svoj klitoris a vagínu. Každá žena má citlivé iné miesta a vy ich musíte objaviť. Ak ich máte, stále to nestačí. Značné percento žien totiž pozná svoje telo, vedia sa uspokojiť samé, len to zabudli povedať partnerovi. Potom tajne doháňajú v kúpeľni to, čo by mali absolvovať v posteli. Preto partnera preveďte vašimi miestami slasti ako žiaka a jeho dobrý výsledok bude aj vašim dobrým výsledkom.

Meditujte

Sexuálna meditácia nie je nič nové, len trochu zabudnuté. Slúži na dve veci. Na prehĺbenie kontaktu medzi partnermi, na vyčistenie mysle a prípravu tela na orgazmus. Je to jednoduché. Obaja sa vyzlečiete, chytíte za ruky a sadnete oproti sebe. Niekoľko minút hlboko dýchate, sústredíte sa iba na dych a potom pomaly prejdete k láskaniu. Toto vám pomôže zabudnúť na stres a vy si s „prázdnou“ hlavou užijete presne podľa predstáv.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sexualita #intimity #milovanie #orgazmus #sexuálne techniky

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...