Vyhrali ste! Muž po vašom boku sa naozaj túži usadiť

Máte za sebou niekoľko nevydarených vzťahov s mužmi, ktorých dokážete vystihnúť jediným slovom "nezrelí"?

01.06.2017 15:00
rande Foto:
On je úžasný! A váš vzťah bude tieť.
debata (1)

Iste, užili ste si kopec zábavy, ale ak išlo do tuhého, vaši partneri „zdupkali“. Konečte je po vašom boku taký, ktorý sa na nič podobné nechystá. Aspoň podľa nasledovných znakov, ktoré vám napovedia..

Chce byť s vami! A to je dôležité. Práca, kamaráti ani koníčky nie sú tým, čo by pred vami uprednostnil. Ste na prvom mieste a cítite to. O jeho pozornosť či čas nemusíte bojovať. Jednoducho, dáva vám najavo, že ste preňho číslo jeden v jeho živote.

O minulosti, bývalých láskach či nevydarených vzťahoch rozpráva bez zbytočných emócií. Nemá potrebu sa k nim vracať, ani sa stretávať s bývalými priateľkami, riešiť krivdy minulosti. Nič z toho preňho nie je podstatné, minulosť má vyriešenú a uzatvorenú.

Dáva vám pocítiť, že je na neho spoľahnutie. Má prácu, stály príjem, dokáže sa o seba postarať. Pomáha vám riešiť problémy vášho života. Bez zbytočných emócií, vecne pomôže, s čím treba. On je prvý, komu voláte, ak máte problém. Už ste si zvykli na príjemný pocit, že je to pre vás ktosi blízky. A jeho to teší.

Nevyhýba sa témam ako rodina, svadba, budúcnosť. Nie! Počíta s vami a je prirodzené, že sa o týchto témach bavíte. Chcete predsa spolu žiť… Je to jasné jemu, aj vám. O budúcnosti s vami má celkom jasné predtavy, ktoré pred vami nijako netají. Naopak.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #rande #partner #budúcnosť

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....