Chcete šťastného chlapa vo vzťahu aj v posteli? Stačí mu jediná vec!

Muži priznali, čo ich robí pri žene šťastnými. Narážanie na vychudnuté lonové kosti to nie je, viac im vyhovuje okrúhly zadoček. Aj mnoho ďalších výhod súvisí s tým, že so ženami „ženských“ tvarov sú jednoducho radšej.

28.05.2017 17:00
pekná žena, úsmev, láska, vzťah Foto:
Žiadna žena nebude krásna, mladá, skrátka rovnaká do konca života.
debata (3)

Muži nechcú hladné ženy

Na univerzite v Mexiku sa psychológovia Filemón Alvarado a Edgardo Morales začali venovať vzťahu mužskej spokojnosti s partnerkou, intímnym životom aj šťastím a prišli k záveru, že páni tvorstva sú ochotní akceptovať kilogramy navyše viac, ako neustále hladné, vychudnuté a nervózne partnerky, ktoré sa dookola zaoberajú len svojou váhou.

Viac sexuálnej slobody

Sex je pre muža v partnerskom vzťahu veľmi dôležitý, ale na to, aby ho ocenil, potrebuje aktívne zapojenie partnerky. Paradoxne ženy, ktoré sú mierne pri tele a prijali sa také, aké sú, majú v posteli lepšie hodnotenia ako vychrtlé, alebo tie, čo sa zrazu hanbia vyzliekať a láskať, len čo im na váhe stúpne pár gramov. Vášnivé bacuľky vedia partnera dráždiť svojimi vnadami, zapojiť masívnejšie poprsie aj telo a muž je zrazu v siedmom nebi.

Dobrá strava

Muži spokojnosť so vzťahom vyhodnocujú aj na základe domácej pohody. Priznali, že ju však len veľmi ťažko hľadajú, ak chladničke kraľuje brokolica, zdravá strava, mrkva varená vo vode nahrádza hustú polievku a podobne. V takomto prípade radšej uvítali ženu, ktorá nebazíruje na dokonalých mierach podľa časopisov a dá si niečo dobré pod zub. Pretože pre bežného chlapa je ideál aj tak niečo iné ako pre módneho dizajnéra.

Reprodukcia je ľahšia

Štúdia nebola len o pocitovej stránke, ale dospela k záveru, že príliš chudé ženy majú omnoho horšie vyhliadky otehotnieť, ako ženy so širšími bokmi. Hoci to nevidieť na prvý pohľad, aj muži sú šťastnejší s partnerkou, pri ktorej im evolúcia našepkáva, že má vyššiu pravdepodobnosť otehotnieť

Nejde o tvary

Alvarado a Morales sú nielenže sami chlapmi, ale mužov už poznajú po každej stránke. Podľa záverov je pre chlapa fyzická stránka ženy v dlhodobom vzťahu až na druhom mieste. Pretože každý tak trochu očakáva, že žiadna nebude krásna, mladá, skrátka rovnaká do konca života. A preto nie sú šťastní práve so ženami, ktoré svoj vzhľad korunujú na to najdôležitejšie. Ak chcete partnera urobiť šťastným, tak stavte na posteľné radosti, hlboké porozumenie, domácu pohodu a buďte žensky milou. Potom ho vôbec nebude zaujímať, či ste pribrali nejaké to kilo.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #ženský ideál #domáca pohoda

+ Pravidelný pohyb je kľúčom k dobrému zdraviu a šťastiu.
Nečakaný príjem prinesie úľavu vašim financiám....

+ Nenechajte, aby nad vami hnev a zlá nálada zvíťazili.
Vyjadrujte sa tak, aby vás všetci pochopili....