Čo vás v posteli naučí „zajo“ a starší o tom nemá ani páru?

Žiadny trend sa neuchytí bez toho, aby nemal zásadné prínosy. A kombinácia mladší muž a staršia žena dnes kraľuje partnerským zväzkom. Nie náhodou. Misky váh sú s výhodami naklonené hlavne ženskému pohlaviu.

27.05.2017 17:00
rande, láska, milenec Foto:
Láska mladíka vás doslova dostane.
debata (3)

Budete zasa krásna

Rovesníka aj staršieho už mnoho žien vyskúšalo a dobre vedia, aká je to klasika. No len mladý zajo stále dokáže vzrušiť tým, ako k vám s nehou, láskou a obdivom pristupuje. Ten mladícky zápal nenahradí pohľad staršieho muža, ani keď vás akokoľvek ľúbi. Budete sa cítiť zrazu ako bohyňa, ktorá upútala toho, čo mohol mať mladšie, ale dal prednosť vášmu náručiu. To je extréme silné afrodiziakum.

Sex, sex a sex

Mladí muži sú povestní tým, že ich sexuálna aktivita je najvyššia do tridsiatky a potom jemne upadá. Aj štyridsiatnik sa vie dorovnať, ale ak chcete mať dokonalý sex, ktorý možno nie je technicky úplne vyladený, no kompenzovaný zápalom a častou erekciu, tak skočte po tom mladom chlapovi, čo vám dvorí. Stretnú sa tu totiž dva záujmy. Rovesníčky mladému málokedy dajú toľko sexu ako staršie a vy zasa oceníte, že je takmer neustále v stave erekcie. Obaja si dáte presne to, čo potrebujete.

Nová iskra

Preskočiť dekádu znamená spoznať svet inak. Poznať, čo je to sexting, čo je to cybersex, ako sa dá využívať mobil na stupňovanie vášne. Vyskúšate moderné erotické pomôcky aj aktuálne fetiše. Pretože mladí muži aj do sexu prinášajú úplne iný rozmer ako tí, čo už tvrdia, že doba je na nich príliš rýchla, technika zložitá a svet komplikovaný.

Pravá láska

Sú dve možnosti. Buď ste s niekým strávili dlhé roky a viete o čom je vzťah, alebo ste možno sama a rovesníci sú už rozvedení, či starí mládenci. Popísaní vekom, skúsenosťami a nevedia sa tak zamilovať ako mladé ucho. Láska mladíka vás doslova dostane. Vďaka tomu budete mať takmer neustále motýle v bruchu a mokré nohavičky. Pritom treba priznať, že aj v posteli sa tento stav bude vyvíjať k častým orgazmom. Vychutnať si mladé kypenie zamilovanosti aj v dobe, keď už rovesníci na „pravú lásku“ neveria, vie poriadne osviežiť život. A nielen ten sexuálny.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #orgazmus #mladší milenec #zamilovať sa #sexting #staršia partnerka

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...