Skupinový sex. Čo vám vezme a čo vám dá?

Nič nemá len výhody, alebo koncentrované negatíva. Tak je tomu aj so skupinovým sexom, na ktorý mnoho ľudí pozerá odsudzujúco, hoci ich niekde v kútiku duše stále priťahuje. Čo teda očakávať, ak zvodom podľahnete?

26.05.2017 07:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Pri skupinovom sexe ide o čisto fyzické uspokojenie.
debata

Nová skúsenosť

Možno ju v princípe zaradiť k pozitívam, hoci nemusí byť vždy dobrá. Každopádne si rozšírite sexuálne obzory. Máte o jeden zážitok viac, ktorý nie každý vyskúša, prežije a môže ho zahrnúť do osobnej histórie.

Viac tiel, menej lásky

Treba s tým počítať. Čím viac párov sa v posteli objaví, tým menej lásky, nehy a náklonnosti v nej bude. Ide o čisto fyzické uspokojenie a preto mnoho žien, na rozdiel od mužov, nedosiahne dostatočné orgazmy. Budete vedieť, aké je to byť telesne naplnená, ale v „duši“ ostane prázdno a hlad po nehe, láskaní, citoch. To viac chlapov, dokonca ani žien, nespraví.

Môžete ohroziť partnerstvo

Asi jedna z najväčších výziev. Stroskotať môže všetko, čo ste si s polovičkou spoločne budovali. No a to za prázdnu telesnú skúsenosť určite nestojí. Záleží od toho, aké ste s partnerom typy. Niekto dokáže prijať pohľad sa milovanie svojej lásky s iným partnerom, pre iného je to sústo, ktoré bude mať do konca života pred očami. Preto nie je veľmi rozumné skúšať takýto experiment po dlhoročnom vzťahu. Skôr na začiatku, aby ste si vyjasnili úlohy aj očakávania.

Nové priateľstvá

Ak patríte k liberálnym párom, pre ktoré je sex v princípe iba telesné potešenie, môžete nájsť v podobe podobne orientovaného páru skvelú partiu, s ktorou budete zdieľať nielen smiech, výlety, ale aj partnerov. Či je to morálne, alebo slušné je na osobnom vnímaní, no pravdou je, že pri tomto prístupe sa nemusíte obávať zatajenej nevery. Keďže bude otvorená, tolerovaná a zdieľaná.

Naučíte sa, čo má pre vás v sexe hodnotu

Pri skupinovom sexe ide každý sám za seba. Nie je to tímová záležitosť, hoci sa to tak zdá. Preto práve tu mnoho žien pochopí, čo v sexe skutočne ocení. Či veľkosť, nasadenie, striedanie partnerov, alebo milovanie s jedinou, ale zato milovanou osobou. Pre tých, čo vždy mali pokušenie podvádzať, je to často vhodná terapia na vytriezvenie zo snov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #nevera #skúsenosť #skupinový sex

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...