Milujete rozhovory? Hľadajte muža v znamení blížencov

Rozlietaný na viac strán, a to nielen v práci, ale aj v partnerskom živote. Ak ste stretli muža, o ktorom spočiatku neviete, čo si máte myslieť a tušíte, že nemá len vás, možno sa narodil v znamení blížencov.

29.05.2017 15:00
debata
Muž v znamení blížencov. Foto: SHUTTERSTOCK
blíženci Muž v znamení blížencov.

Nechce nudu

Tento muž pripomína strelca, ten túži po slobode a nebyť doma, blíženci rovnako neznášajú nudu a chcú toho veľa vyskúšať, dokázať a stihnúť. S týmito potrebami sa vernosť predsa bije. Robia to síce potichu, no domýšľavá žena sa to vždy dozvie… Je teda nielen rozlietaný, ale aj prelietavý… Máloktorá žena to toleruje.

Miluje komunikáciu

Podobne, ako žena v tomto znamení, aj muž-blíženec si potrpí na tom, kto čo hovorí a povie. Pamätá si to aj roky. Miluje komunikáciu, toto nie je žiaden introvert. Dá sa do reči s každým, rád pozoruje, o čom s ním ľudia vedú rozhovory, aké témy si vyberajú, akým humorom sršia, no nepohrdne ani klebetami. Rozhovory a debaty sú uňho alfou a omegou života.

Skôr do krčmy ako do lesa

Bez nich to nejde… A preto tento muž patrí skôr do krčmy ako do lesa, kde by bol len so psom, stromami a svojím tichom. Je to extrovert, ktorý rád vystúpi pred verejnosťou, teší sa, ak ho počúvajú, a preto sa najľahšie nájde v týchto profesiách – učiteľ, novinár alebo psychológ. Určite by neprežil prácu medzi štyrmi stenami, bez ľudí, bez komunikácie. To od neho nechcite.

Nervózny a nepokojný

Blíženci sú vzdušné znamenie a vzduch predstavuje pohyb. Títo muži sú nepokojní, nervózni, neustále v pohybe. Utekajú pred nudou a bežia za dobrodružstvom. Ak sa s blížencom rozíde žena (pretože častejšie dáva kopačky on), tak dôvodom bude určite fakt, že s ním jednoducho nestíha a netoleruje mu záletníctva. Je to žena, ktorá si chce občas vyložiť nohy na stôl.

Verný, ak stretne pravú

Podobne, ako väčšina mužov, ani muži-blíženci nie sú romantici. Nežiadajte od nich večeru pri sviečkach, valentínsku oslavu vo vani alebo nebodaj spánok v náručí. Tento muž vie ľúbiť, dokonca vie byť aj verný, ak stretne tú pravú, ale romantika určite nepatrí k jeho prioritám. Naopak, trpí, ak stretne romantičku, ktorá začne vnášať romantické prvky do spoločného života.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nuda #pohyb #nevera #komunikácia #vzduch #znamenie blíženci

+ Vyberajte vhodný typ hydratácie práve pre svoju pokožku.
Šetrite, avšak si dávajte pozor na čom šetríte....

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....