Šesť posteľných zručností, ktoré zaručia partnerovu vernosť

Nespokojnosť so sexom je hlavný dôvod, pre ktorý muži vyhľadávajú neveru. Prevenciu proti podvádzaniu tak netreba hľadať v kuchyni, ani v zrkadle, ale v erotickom prístupe.

24.05.2017 17:00
sex, orgazmus, intimity Foto:
Muži častejšie opustia tiché milenky ako tie, ktoré dobre stonajú.
debata (4)

Ústretovosť

Ak ste sa už s partnerom odhodlali k milovaniu, tak je potrebné, aby ste sa odovzdali úplne a nemali medzi sebou temné miesta. Ak partnera na vás niečo baví, bola by škoda mu nevyhovieť. Ak vám to vyslovene nevadí. Na druhej strane aj vy môžete žiadať a dostanete. Vždy je dobré, ak pred milovaním spravíte pre seba obaja niečo dobré. To je kľúč k vernosti aj dobrému sexu.

Hlas

Znie to neuveriteľne, ale môžete si byť istá, že muži častejšie opustia tiché milenky ako tie, ktoré možno neovládajú toľko sexuálnych polôh, ale dobre stonajú. Mĺkvosť môže byť často poslednou kvapkou v rozhodovaní, či ostať verný, alebo skúsiť zmenu.

Aktivita

Muž nechce byť vždy aktívnym prvkom. Aj jemu dobre padne, ak mu zaplatíte obed, pozvete ho von, navrhnete výlet a v posteli ho prekvapíte tým, že nemusí nič robiť. Výmena rolí je to, čo vytvára vhodnú erotickú klímu, ktorú nechce stratiť.

Inšpirácia

Inšpirujte sa knihami, pokojne aj filmami, pozrite si spolu porno a nehľaďte na tieto prostriedky ako na niečo, čo váš vzťah oslabí, ale skôr ako na zdroj nových poznatkov. Muži milujú ženy, ktoré chcú sexuálne rásť a čo to okukať aj od iných.

Odstránenie hanby

Ak sa za niečo na sebe hanbíte, nečakajte, že muž to bude tolerovať celoživotne. Najprv vás bude presviedčať, že na hanbu nie je dôvod, potom vám dokáže, že vás miluje takú aká ste a ak si nedáte povedať, dá prednosť tej, čo má lepšie svedomie. Žiadny muž nemá rád, ak mu v posteli namiesto sexuálneho potešenie predostierate vlastnú hanbu.

Zvodnosť

Ako to robia ženy, ktoré dostanú aj zadaného? Použijú predsa ženské zbrane a zvedú ho. Nemusia mať ani extra kaliber, ale vedia ním náležite mieriť. Ak muža nezvádzate, ráno mu nezakrútite ritkou, aby mal na čo celý deň myslieť, nepredvediete mu koketný úsmev, či prsia len tak kdesi vonku pre potešenie, dá prednosť tej, čo toto presne dokáže. Muž potrebuje intímne povzbudenie a potešenie aj mimo postele.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #nevera #milovanie #podvádzanie #sexuálne techniky

+ Nezabúdajte na pitný režim, nezanedbávajte ho v žiadnom období.
Ak budete zanedbávať prácu, vaše peniaze nebudú...

+ Myslite hlavne na seba, doteraz ste mysleli na ostatných.
Pokiaľ niečo potrebujete, nečakáte na zľavy a...