Veselá žena v znamení blížencov: Ústa jej idú, ako verklík

Ide o vzdušné znamenie, charakteristické intelektom. Preto túto ženu spoznať už podľa jej "záľuby" v intelektuálnych rozhovoroch. Vyhľadáva ich s mužmi, aj so ženami, aj s deťmi.

22.05.2017 09:00
debata
Žena v znamení blížencov. Foto: SHUTTERSTOCK
blíženci Žena v znamení blížencov.

Je prelietavá!

Kľúč k tomuto znameniu znie: Prelietavosť, a to doslova. Toto znamenie je známe tým, že chce toho veľa vyskúšať, ale v ničom dlho nezotrvá. Aj táto žena je taká a trápi ju to. Tak, ako sa zvykne zapáliť za vec, tak rýchlo sa potom vzdá a náhle pre ňu nemá žiadnu hodnotu. Týka sa to rovnako vzťahov, ako aj pracovných ponúk, či záľub.

Vie zmiznúť náhle a bez stopy

Muž, ktorý si ju získa, alebo o ňu bude bojovať, to nebude mať jednoduché. Ona je schopná dať mu košom bez toho, aby to predtým čo i len naznačila – včera bolo všetko fajn, chichotala sa na výlete, pôsobila, že je šťastná, aj sa o tom dokonca zmienila… No na druhý deň už balí kufre, aby raz a navždy, bez stopy, zmizla dotyčnému zo života. Lebo… Možno sa v jej živote vyskytol niekto lepší. To ešte nevie, ale zistí.

Musí sa niečo diať

Je podobná vzdušnému vodnárovi, aj ten má rád slobodu – nadovšetko. Táto žena je preto single najdlhšie, ako sa len dá. Ak si ju chce získať muž, ktorý číta tieto riadky, potom dobrá rada nad zlato. Pôjde to s humorom, ľahkosťou a veselosťou. To na ňu platí. Podobne ako ženy v znamení barana či strelca, aj blíženkyne sa nerady nudia. Neobsedia dlho a musia sa niečím zaoberať. Musí sa niečo diať!

Mať krídla a lietať

Ženy, ktoré sa narodili v tomto znamení, sa najlepšie uplatnia tam, kde je dôležitá komunikácia, lebo majú schopnosť rýchlo myslieť a rady rozprávajú. Vyhľadávajú prácu s ľuďmi a s informáciami – vhodná je žurnalistika, PR, organizovanie večierkov a podujatí. Sú šťastné, ak môžu pracovať z domu, byť paňou svojho času, jednoducho: mať krídla a lietať.

Hladná po informáciách

Tieto ženy nepôsobia rozlietane, na všetky strany, ony také skutočne sú! Môže za to ich hlad po informáciách a stále nových a nových činnostiach. Opustia jednu, vrhnú sa do druhej, a aby sa nenudili, nahradia tú prvú treťou, druhú medzičasom štvrtou… Okrem toho zatúžia po novej profesii, a nie je u nich nič výnimočné, ak popri práci začnú aj študovať. Rovnako je to s koníčkami.

Komunikuje s dieťaťom

V materstve bude pre ňu najdôležitejšia, pravdaže, komunikácia s dieťaťom. Toto nie je žena, ktorá „nevie“, ako sa má s ním rozprávať, čo sa ho spýtať, alebo ho nebodaj zanedbávať a rozprávať sa s ním málo. Odmalička ho učí vyjadrovať sa aj o citoch, komunikovať s rodičmi. S dieťaťom sa učí a venuje mu veľa voľného času.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozhovor #Sloboda #komunikácia #intelekt #prelietavosť

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...