Skončili ste s najlepšou kamarátkou? Teraz budete trpieť

Ukončenie dlhoročného kamarátsva je rovnako bolestivé ako rozchod s partnerom.

22.05.2017 11:00
zena, smutok, tyranie Foto:
Kamarátka vám chýba viac, než ste predpokladali?
debata

Srdce tak veľmi bolí

Takmer rovnako ako po rozchode s veľkou láskou. Zrazu sa na koniec kamarátstva pozeráte inak – už sa to stalo, z nejakého dôvodu ste to ukončili a teraz to treba pretrpieť. Plač sa strieda so zúrivosťou, ľútosť s nenávisťou. Všetkými pocitmi si treba prejsť.

Kde sa vyplačem?

Vždy to bola práve ona, komu ste volali, keď ste dostali „kopačky“. Ona bola osobou, ktorá počúvala, poľutovala vás a neskôr povzbudila… Ale teraz? Iste, máte aj inú kamarátku, ale nie je to ona. Nepozná vás tak dobre, ako najlepšia kamarátka, ktorej ste dali zbohom.

Čo asi tak robí?

Pokušenie je veľké a vy zrejme neodoláte. Pátrate po jej fotografiách na sociálnych sieťach, čítate si komentáre pod jej fotografiami. Štve vás, že jej život ide ďalej aj bez vás. Iste, na fotografiách vyzerá spokojne a šťastne… Pre pokoj duše by ste, podobne ako po rozchode s partnerom, nemali pártať po tom, čo robí či s kým sa priatelí. Je nutné sa odstrihnúť.

Pocit viny

Aj ten sa dostaví, pretože blízky človek vám začne naozaj chýbať v každodennom živote. Spravila som dobre, nekonala som unáhlene? Položíte si množstvo otázok, pretože vás prenasluduje pocit viny. Rozhodnutie, ktoré sa vám pred pár týždňami javilo ako správne a jediné možné, už vidíte v iných farbách. A o svojom kroku nie ste stopercentne presvedčená.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #koniec #ľútosť #kamarátka

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...