Odmietnutie muža neberte priveľmi osobne

Ste na ceste za láskou a hľadáte toho pravého... Skúšate randiť, nesedíte doma, prijímate pozvania. Napriek tomu ste stále nezadaná. Ako si cestu k vysnívanému mužovi uľahčiť?

21.05.2017 11:00
žena, rozchod, zúfalosť Foto:
Nesmúťte, nezúrte a nerozoberajte vzťahy donekonečna!
debata

Len sa z toho nezbláznite

Jeden sa vám páči, ale vy jemu nie. A ďalšiemu sa páčite vy, ale on nerezonuje vám. Tak to vo svete chodí. A tak nie je na mieste donekonečna analyzovať, prečo vás ten či onen nechcel alebo vám dal zbohom po treťom rande! Jednoducho to berte ako fakt. Večné „piplanie“ sa v stretnutiach, ktoré nijako výrazne neovplyvnili váš život, je zbytočné a oberá vás o čas a energiu.

Nezatrpknite, usmievajte sa

Aký muž by si „uviazal“ na krk večne nespokojnú ženu? Čo vyžarujete do okolia? Či už v kancelárii alebo v kruhu priateĺov? Optimisti to majú v živote ľahšie a najmä sa im viac darí v medziľudských vzťahoch. Ak po niekoľkých neúspešných vzťahoch zatrpknete a mužov budete automaticky „hádzať“ do jedného vreca, navyše, o svojich pocitoch budete informovať celý svet, svojho princa sa zrejme nikdy nedočkáte.

Lákajte príležitosti

Nie, nejde o to večne vysedávať na zoznamke či v bare a „robiť“ oči na všetkých mužov naokolo. Stačí len vnímať svet a vysielať signály, že nie ste pred ním uzavretá. Napriek zlomenému srdcu či dlhodobému statusu „single“ veríte na lásku, na šťastný vzťah aj na fajn chlapov, ktorí chodia po svete.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #partner #zoznamka #odmietnutie

+ Správajte sa disciplinovane, pomôže vám v tom aj cvičenie.
Napravte svoje chyby z minulosti, nie je to hanba....

+ Nedávajte do seba kopu liekov, vaše telo s tým nie je OK.
Dnes toho budete mať na práci dosť, preto...