Päť dôvodov, pre ktoré sú muži vo vzťahu nešťastní a utekajú!

Nepovedia vám to do očí, ale začnú mať menej chuti na sex, na spoločné chvíle a namiesto romantickej večere si dajú pivo s kamarátmi. Unikajú od vás k iným, šťastnejším veciam. Príčiny sú takmer vždy rovnaké.

14.05.2017 14:00
láska, rozchod Foto:
Žiadny chlap nevýska radosťou, ak má po boku inú ženu, než do akej sa zaľúbil.
debata

Našli prvé kazy

Ak sa prejavy odcudzenia začnú vkrádať do vzťahu nie po desiatich rokoch, ale po pár mesiacoch chodenia, je to znak, že muž odložil ružové okuliare a pozerá sa na vás realistickejšie, dokonca možno aj kriticky. Už necíti radosť, že vás má, sám seba sa pýta, čo si to „našiel“. Začínajú mu vadiť vaše muchy, ktoré ignoroval a je možné, že to celé bude smerovať k labutej piesni. Aj to je dôvod, pre ktorý sa mnoho vzťahov rozpadne po prvých troch mesiacoch. Nie všetci muži sa dokážu vyrovnať s tým, že nemajú dokonalé partnerky.

Nedostatok nehy

Muži vždy chcú v partnerkách nájsť aj kúsok matky. Možno nie fyziologicky, skôr správaním. Túžia poláskať, potešiť, aby ich čakala partnerka, ktorá k nim po otvorení dverí pribehne a vybozkáva. Nie je to tak náročné. Pozeráte televízor, alebo ležíte v posteli a keď prichádza domov si ho ani nevšimnete? Doba návratu sa bude predlžovať a partner bude hľadať potešenie na inej adrese. Tam, kde ho čaká úsmev a pritom nejde o nič komplikované. Stačí len chcieť partnera potešiť.

Málo spoločnej zábavy

Žiadny vzťah nebude o tom, že vás do konca života budú tešiť rovnaké veci ako na začiatku. Rokmi prichádzajú nové podnety, záľuby, inšpirácie a výzvy. No a zrazu sa môže stať, že si nemáte čo povedať. Ako to? Hoci ste si kedysi rozumeli, postupne ste sa vybrali rozličnými životnými smermi. Muži najhoršie nesú, ak sa s partnerkami nedokážu porozprávať o tom, čo ich baví, čo milujú, čo ich napĺňa a čo objavili. Ak nezdieľajú s nimi to chlapské nadšenie. Vtedy prichádza smútok a odcudzenie.

Sexuálne ustrnutie

Hľadanie milenky je často podmienené stereotypom, ktorým ste muža zavalili v posteli. Nemá chuť opakovať rovnaké pohyby pri rovnakej žene, ktorej vzdychy, polohy aj otočky pozná naspamäť. Sníva sa mu o zmene. Možno len o rúži na vašich perách, inej aktivite, snahe skúsiť niečo nové. Sex môže byť každý raz iný. Stačí sa inak usmiať, inak prehovoriť, inak sa dotknúť, alebo niečo spoločne skúsiť. Ak máte všetko ako z kopírky, muži nie sú šťastní, nuda ich ubíja a únik v tomto prípade často znamená aj iné náručie.

Zmenili ste sa

Psychicky, fyzicky telesne a hlavne radikálne. Niekedy sa to stane, že za rok prejdete telesnou premenou na nepoznanie, alebo zmeníte myslenie, vieru, vyznanie, čokoľvek, čo z vás spraví prakticky človeka, do ktorého sa rozhodne nezamiloval. Žiadny chlap nevýska radosťou, ak má po boku inú osobu, pre akú sa kedysi rozhodol.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #problém #odcudzenie #dokonalý partner

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...