Sexuálne polohy ideálne v prvom roku vzťahu!

Je jedno, ako dlho ste spolu chodili a či si prvé milovanie odkladáte až po svadbe, alebo ho absolvujete týždeň po zoznámení. Úvod do spoločného sexu by nemal vynechať základné polohy, ktoré by ste najprv mali zvládnuť a až potom rozvíjať novinky.

13.05.2017 17:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Prvé mesiace skúšajte klasické polohy.
debata

Začiatky milostného života

V prvom roku sexuálnej aktivity je nutné nepreskakovať základy. Veď aj čítať ste sa neučili na rozvinutých súvetiach, ale pekne od prvého písmena abecedy. Aj sex má elementárne polohy, ktoré je potrebné absolvovať, zdokonaliť a plne zvládnuť.

Misionár

Je absolútnym základom a mal by vám v princípe vystačiť na niekoľko týždňov. Nepotrebujete žiadne iné experimenty ani zmeny polohy. Tu je dôležité naučiť sa zžiť s telom partnera. Zosúladiť, prísť na to, ako vám vyhovuje jeho penis, či je malý, robustný, taký akurát. Naučíte sa, kde presne by mal mieriť, aby ste dosiahli orgazmus a ako natočiť lono, aby vám mohol dráždiť aj klitoris. Potrebujete sa spoznávať tvárou v tvár a preto nie je žiadna hanba, ak prvé mesiace na uspokojenie stačí táto jednoduchá pozícia. Až keď v nej dosiahnete uspokojenie treba ísť ďalej.

Poloha odzadu

Môžete si ju dať ako druhý level. Dôvodom je spoznať sexuálne možnosti partnera aj z druhej strany. Venujte tejto polohe opäť niekoľko týždňov skúmania. Nájsť v nej rozkoš nemusí byť vecou prvého razu. Je dôležité sa zladiť, nájsť takú polohu panvy, aby vám partner dráždil tie správne miesta, aby si užil nielen on, ale aj vy. Chvíľu to potrvá, ale oplatí sa pohnúť ďalej až po prvom orgazme.

Jazdecká poloha

Je klasikou, ktorú si musíte osvojiť, aby ste mali v zálohe pozíciu, v ktorej si spravíte dobre takpovediac sama. Tu rozhodujete o intenzite, miere vniknutia, sklone aj rytme, prakticky o všetkom. Ak nezvládnete dôsledne vyvrcholenie práve tu, tak nemôžete príliš čakať, že partner bude sám vedieť, ako vás upokojiť. Je to pozícia, kde sa navyše krásne vidíte, dotýkate, vymieňate si zamilované pohľady a vy držíte v rukách esá. Mali by ste sa ju naučiť tak dokonale, že vyvrcholenie nezaberie viac ako pár minút. Je to veľká devíza do celého vzťahu.

Poloha v stoji

Nie je obvyklá ani u dlhoročných partnerov a to práve preto, že ju často nezvládli v začiatkoch. Poloha v stoji má niekoľko výhod. Je praktická nielen na území domácnosti, ale ak ju máte v malíčku, milovať sa môžete v lese, na návšteve, v sprche, prakticky kdekoľvek. No a potrebujete aj trochu rovnováhy a súladu. Preto by mala byť poslednou polohou, ktorú si v prvom roku osvojíte. Navyše z tejto pozície vychádza mnoho ďalších variácií, ktoré môžete rozvíjať dlhé roky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #sexuálne polohy #orgazmus

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...