Čo si muži naozaj myslia o misionárskej polohe!

Nie je príliš náročná, patrí k obľúbeným a pre ženy orgazmicky aj telesne pohodlným. Preto majú tendenciu ísť v nej celý sexuálny život. Čo si však o posteľnej favoritke myslia muži?

11.05.2017 07:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Muži sa na misionára spoliehajú najčastejšie pri prvom sexe.
debata

Nenudí ich, ak…

Misionársku polohu majú skutočne radi. S podmienkou, že partnerka sa nemení po ľahu na plachtu na spiacu Snehulienku kríženú s ľadovou kráľovnou. Žiadna aktivita, pohyb ani výraz. Vtedy si vás radšej podajú odzadu a idú si svoje. Myslia však aj na to, že nejde o chybu samotnej polohy, skôr tej, s ktorou ju robia.

Testujú charakter ženy

Misionár pre muža nie je len taká obyčajná poloha na „uspokojenie“. Ide o testovaciu polohu, v ktorej si prečíta už v začiatkoch vzťahu, aká ste milenka a počas rokov spolužitia aj to, či vás to stále baví, ste aktívna, plná vášne, alebo to už ide s príťažlivosťou dole vodou. Nezabudnite, muž tu vníma aj vašu tvár, plus pohyby a dôsledne ich hodnotí, tak ako aj zmeny v správaní.

Čo najviac zbožňujú?

Keď ide o muža, za najlepšie na misionárovi považujú absolútny kontakt s telom partnerky. Zbožňujú najintenzívnejší kontakt s prsiami, aký sa v princípe dosahuje pri sexe. Jedna z výhod je pre nich možnosť pri orgazme objať partnerku a užiť si výraz v tvári bez obmedzení, keďže sú v zákryte. Aj preto a pre maximálny dotyk radi v tejto polohe do partnerky priamo ejakulujú.

Vnímajú aj nedostatky

Ak už ide o komplexný monitoring mysle, tak treba povedať nielen pozitíva. Muži si misionára nevychutnajú s plným žalúdkom a ani ráno. V oboch prípadoch ich odradia telesné procesy. Ľah a pohyb je po jedle neprijateľná kombinácia a na ranný sex ešte pred ústnou hygienou tiež radšej volia jazdeckú, lyžičku, odzadu, čokoľvek, čo nie je tak blízo tvárou v tvár.

Veria, že ich nesklame

Muži sa na misionára spoliehajú najčastejšie pri prvom sexe. Majú o tejto pozícii mienku, že ich nikdy nesklame a navyše, je veľmi praktické do nej prejsť z nežného láskania. Niekedy aj vo chvíľach, keď si partnerka myslí, že sex ešte nechcela a zrazu súloží. Mužom totiž umožňuje ľahký prienik medzi ženské nohy a preto ju považujú za lámač ľadov v nových vzťahoch.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #misionárska poloha #orgazmus #sexuálne techniky

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....