Miesta, ktoré osviežia váš sex ako živá voda!

Rovnaké steny, posteľ, obliečky aj partner. To nikoho dookola nebaví. Ak je to aj príklad vašej milostnej rutiny, skúste nakopnúť kvalitný sex externou zmenou. Inak hrozí, že nudu budete chcieť poraziť partnerskou výmenou.

07.05.2017 08:00
bozk, láska, vzťah, pláž, dovolenka Foto:
Dovolenka bez detí naruší sexuálny stereotyp.
debata

Dovolenka bez detí

Týka sa to hlavne mladých párov, ktoré výchove potomka obetovali aj svoje niekdajšie milostné nasadenie. Za dverami spálne sa stýkajú potme, rýchlo a potichu. No a stále rovnako, aby nevzbudili pozornosť ratolestí. Niet sa potom čo čudovať, že hľadanie úniku sa javí ako alternatíva. Aspoň raz za tri mesiace si doprajte dovolenku bez detí. Alebo aspoň víkend, keď ich pošlete k starým rodičom a ukážete si navzájom, že stále horíte vášňou. Takáto obroda naruší stereotyp a aj v období medzi sexuálnymi dovolenkami si budete užívať krajšie.

Exteriéry

Sú na boj s ošumelosťou to pravé orechové. Nielen preto, že skúsite niečo iné, ale preto, že jeden druhému ukážete, po čom partneri túžia. Čo je tá základná ingrediencia? Ženy preukážu, že sú otvorené, slobodomyseľné, radi si zaexperimentujú a prekročia bežne zaužívané štandardy. Muži sa zas ženám ukážu ako spontánni, dobyvatelia, vášniví milovníci a živočíšni hrdinovia. Takáto zmena už nabudila nejeden vzťah k lepším výkonom aj po návrate do bezpečia izby.

Dopravné prostriedky

Nepodceňujete mágiu cestovania. Už len samotná vôňa diaľav prebúdza dobrodruha. Nočné kupé, poloprázdny autobus, alebo diaľničné odpočívadlo sú skvelé príležitosti, ako si navzájom dokázať, že máte na viac, ako iba na súloženie v klasickej posteli.

Na návšteve

Toto je jeden zo zásadných momentov narušenia sexuálnej rutiny, ktorý pochopí len ten, kto zažije. Z oboch milencov milovanie v cudzej posteli alebo na cudzom gauči robí tajných spojencov drobného priestupku. Ste za vzájomnú vášeň ochotní prekročiť aj hranice dovoleného, čo je extra vzrušujúce. No a ak vám známi nechajú kľúče, aby ste im polievali kvety počas dovolenky, alebo sa vám podarí vypariť sa na pár minút počas domácej párty, nenechajte si ujsť možnosť oživiť sexuálny život. Plody tejto skúsenosti si budete vychutnávať ešte dlhé mesiace.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #rutina #sexuálny stereotyp

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...