Čo ste sa o sexe vždy báli pýtať rodičov a možno dodnes neviete

Stará pravda, že kto sa nepýta, ostáva hlúpy, platí aj v posteli. Vylepšiť si poznanie znamená razantné zlepšenie milostných schopností. Prestaňte sa preto červenať a študujte.

03.05.2017 17:00
sex, milovanie, intimity Foto:
Tvorba oxytocínu je závislá na pocite pokoja, lásky, vzniká pri objatí a nehe.
debata

Ktorá ženská poloha je tá najkrajšia?

Mamy sa to spýtať nedá a muži nevedia. Kamarátky tiež nie sú spoľahlivý zdroj a vlastná cesta pokusov a omylov je príliš zdĺhavá. Preto si zapamätajte, že pri tej naj je základom, aby milenec nevnikal extra hlboko. Najintenzívnejšie ho budete cítiť v prvej tretine vagíny. Zároveň je bonus, ak pri nej zvládne dráždiť klitoris a dotýkať sa bradaviek. Ženy preto favorizujú misionára s mierne nadvihnutým zadočkom, alebo polohu odzadu s vankúšom pod bruchom. To sú dve základe polohy, pri ktorej ženy najčastejšie vrcholia.

Ako často sa milovať?

Čo je ten zdravý priemer, ktorý zaručí vernosť partnera aj vašu spokojnosť? Každý preferuje inú intenzitu. Pozrime sa však na čisto vedecké fakty. Podľa dlhodobého pozorovania vzorky 3000 ľudí, tí ktorí mávali sex tri a viac ráz za týždeň, vyzerali v priemere o dvanásť rokov mladšie ako tí, ktorí mali sex príležitostne. Odpoveď už teda zrejme každá žena, ktorá sa bojí vrások, práve spoznala.

Ako dosiahnuť lepší orgazmus?

Vedci sa pozreli na systém vzniku orgazmu u žien a pochopili jednu vec. Za najdôležitejší činiteľ možno považovať oxytocín. Tento hormón sa však vyplavuje nie pri sexe, ale je to hormón pocitový. Jeho tvorba je závislá na pocite pokoja, lásky, vzniká extrémne často pri objatí a nehe, preto majú ženy tak intenzívnu túžbu túliť sa. Ak necítite v hĺbke duše, že partnera milujete, nie je pre vás oporou, v jeho náručí sa necítite ako v raji a zanedbávate nehu a lásku pred milovaním, k orgazmu váš sex bude smerovať len veľmi ťažko. A to najmä v dlhodobom vzťahu, pretože pri krátkej známosti supluje všetko túžba a vášeň.

Kedy sú ženy najnevernejšie?

Kritickou hranicou u žien je vek medzi tridsiatkou a štyridsiatkou. Dôvodom je, že v tomto období im najsilnejšie tikajú biologické hodiny. Sú najvzrušivejšie, telo je pripravené na orgazmy a doslova potrebujú príval uspokojenia. Ak majú doma chlapa, ktorý je atraktívny a akčný ako televízna reklama, skúsia aj zakázané cestičky. Ak preto chcete budovať vernosť, určite v tomto veku osviežte sexuálnu rutinu a zintenzívnite hry v posteli. Inak hrozí, že vás túžba po dobrom sexe privedie až k nevere, ktorej sa nie celkom dá racionálne odporovať. Telo sa totiž správa ako v druhej puberte.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #nevera #milovanie #vášeň #neha #orgazmus #sexuálne techniky

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...