"Len" pusa na čelo? Znamená viac ako si myslíte!

"A potom mi dal pusu na čelo!" - Počuli ste už takúto "poburujúcu" vetu? Dúfame, že nie v negatívnom kontexte, pretože pusa na čelo má celkom iný význam!

12.05.2017 12:00
Marisa Miller Foto:
Pusu na čelo dostal od topmodelky Marisy Miller aj jeden z hercov komédie Superbad.
debata

„A pusa bola?“ Bežná otázka, ktorú kamarátke kladieme po nádejnom rande. Sú však aj situácie, a práve pri spomínanom rande, predovšetkým však vo vzťahu – alebo na začiatku lásky, kedy muž „obdaruje“ ženu bozkom na čelo. A v tomto štýle, trochu sklamane, môže odpovedať aj naša kamarátka na otázku, či „pusa bola“. Bola, ale len na čelo! Ale pozor, sklamanie nie je na mieste, pretože pusa na čelo znamená oveľa viac, ako si myslíme.

Pusa na čelo znamená:

Ľúbim ťa!

Ani vy tomu nemôžete uveriť, pretože vyjadrenie „milujem ťa“ ste si doteraz spájali s pusou na ústa? Možno. Ale nie vždy! Pusou na čelo vyjadrujeme oveľa väčšiu náklonnosť akou pusou na ústa. Ide o výraz obzvlášť hlbokej náklonnosti. Bozkom na čelo partner vyjadruje lásku a pocit bezpečia. A síce, celkom bez slov. Skúste to. Zavrite oči, keď vám dá pusu na čelo a snažte sa počúvať svoje vnútro. Môžete si všimnúť, že v tele nastane tzv. mravčenie, ktoré je veľmi príjemné. Užite si ho najviac, ako sa dá.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #rande #náklonnosť #ústa #čelo #pusa #bezpečie

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...