Päť vecí, pre ktoré sa muži vracajú k bývalým partnerkám!

Keď chlapa začne dobiehať minulosť, málokedy je to pre aktuálnu partnerku dobrá správa.

30.04.2017 08:00
kvety, láska, vzťah, romantika Foto:
Muži majú často dôvod na uzmierenie s bývalými partnerkami.
debata

Sú krátko po vzťahu

Veľmi častý dôvod návratu do starých koľají je, že muži jednoducho skočili do nového vzťahu príliš skoro a nemali čas vysporiadať sa s minulosťou. Zrazu sú plní očakávaní z toho, že budete ako tá predtým, len v niektorých veciach lepšia. To sa však nedá splniť a tak často „na kolenách“ odídu prosiť o milosť k bývalej.

Uvedomia si, čo stratili

Je to častý prípad chlapov, ktorí stratili hlavu počas „druhej“ puberty. Pobláznení mladým novým telom sú plní snov a erekcie. Problém je, že im veľmi skoro začne chýbať ich životná pohoda, na ktorú boli zvyknutí doma. No a tak často balia kufre a hajde domov žobroniť o odpustenie.

Nedá im pokoj

Nie vždy fúka vietor len z mužskej strany. Niekedy sa zvyknú vrútiť jednoducho preto, že bývalá partnerka im nedá pokoj. Ale v tom dobrom zmysle slova. Zrazu je ochotná polepšiť sa, zmeniť, vyjsť bývalému vo všetkom v ústrety. Takáto expartnerka je veľmi nebezpečná. Pretože stačí, že prídu prvé nezhody s aktuálnou láskou a vždy je pripravená pofúkať rany a prípadne sa aj dať na štyri. Muž sa potom zvykne vrátiť do „lepšieho“.

Rodina

Ak bývalka nebola len jednou z mnohých, ale ženou, s ktorou si založil rodinu a deti, vždy ostávajú tieto stopy aktívnym magnetom, ktorý bude priťahovať. Najmä ak je nutné, aby sa s bývalou partnerkou a deťmi stretával. Čas dokáže zahojiť rany a odhodlanie sceliť rodinu dokopy je často silnejšie ako nový vzťah.

Ak od nej nikdy neodišiel

Patria sem všetci tí chronickí sľubovači, ktorí vás opantávajú, že svoju ženu určite opustia, len je potrebné, aby ste ešte vydržali. Držíte rok, dva tri a potom vám jednoducho naznačí, že vy nie ste tou, s ktorou plánoval budúcnosť. Bolo to len povyrazenie. A tomu už akosi uplynul dátum spotreby a vracia sa na domácu pôdu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #minulosť #bývalý partner #bývalka

+ Vyberajte vhodný typ hydratácie práve pre svoju pokožku.
Šetrite, avšak si dávajte pozor na čom šetríte....

+ Správajte sa disciplinovane, pomôže vám v tom aj cvičenie.
Napravte svoje chyby z minulosti, nie je to hanba....